Τρελό "σπρώξιμο" ο γιος του Τζάκσον

20.02.2013
Τα φτερά του φαίνεται να ανοίγει ο πρωτότοκος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) αλλά τα σχόλια για το αποτέλεσμα διίστανται.

Ο Πρινς Τζάκσον (Prince Jackson) είναι πια και επίσημα ο νέος -και νεότερος, για να μην πούμε και πιο διάσημος- συνεργάτης του Entertainment Tonight.

Έχοντας εκφράσει επανειλημμένα το όνειρό του να γίνει "παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός", ο 16χρονος νέος παίρνει "αμπάριζα" με τη θέση του δημοσιογράφου.

Δίπλα στον Πρινς η δημοσιογράφος του σταθμού Μπρουκ Άντερσον (Brooke Anderson) η οποία, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, προσπαθεί να τον προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για αυτό που τον περιμένει.

Η πρώτη του δουλειά είναι να υποδεχτεί στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της ταινίας "Oz the Great and Powerful", αλλά και στις δύο περιπτώσεις η κουβέντα καταλήγει –ως εκ θαύματος- στον ίδιο.

Οι κριτικοί ακονίζουν ήδη τις πένες τους καθώς είναι βέβαιο ότι στην ηλικία του ο Πρινς μόνο με την αξία και την πορεία του δεν κέρδισε τη θέση που πήρε, ενώ η ικανότητά του να χειρίζεται οποιουδήποτε είδους συνεντεύξεις ακόμη εξετάζεται.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο νεαρός θεωρεί τον εαυτό του ικανό να ανταπεξέλθει κυρίως λόγω των εμπειριών που απέκτησε μεγαλώνοντας δίπλα σε έναν από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο καθώς και στο ότι ο ίδιος είναι "ένας επιμελής σινεφίλ".

Πάντως, στο βίντεο που ακολουθεί η "συνάδελφος" του Πρινς ακούγεται μεταξύ άλλων να τον επαινεί για την ωριμότητα που επιδεικνύει παρά το νεαρό της ηλικίας του, γεγονός το οποίο ο ίδιος αποδέχεται ταπεινά αποδίδοντάς το καθαρά στον μπαμπά Μάικλ, η πατρότητα του οποίου, παρεμπιπτόντως αμφισβητήθηκε πρόσφατα. "Έτσι λένε οι περισσότεροι από τους ανθρώπους μου. Είναι χάρη στον πατέρα μου. Με μεγάλωσε σωστά".

Κατά τα άλλα, η αδελφή του Πρινς, Πάρις (Paris) φαίνεται να ακολουθεί στα χνάρια του πατέρα της μέσω της αγάπης της για τη μουσική.

Ζ. Κ.