Τσιλύρα: Μυστήριο με τη δήλωση για τον πετυχημένο γάμο

22.02.2013
Για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η Αθηνά Τσιλύρα, αλλά και για τη σχέση της και τον γάμο της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Και ειλικρινά, οι δηλώσεις της στην κάμερα του Fthis μάς μπέρδεψαν, αφού δημιούργησε ένα μυστήριο γύρω από το γάμο του ζευγαριού που μετρά 26 χρόνια.

"Η περίοδος της αρρώστιας πέρασε δύσκολα αλλά είχα δίπλα μου τον γιο μου, που με το χιούμορ του με βοηθούσε να το αντιμετωπίσω. Είπα θα αφιερώσω δύο, τρία χρόνια στον καρκίνο και μετά θα προχωρήσω. Έτσι κι έκανα" δήλωσε, ενώ στην ερώτηση "Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο" και πόσο σημαντικό είναι να έχεις την οικογένειά σου δίπλα σε αυτή την περιπέτεια, η απάντηση της μάς μπέρδεψε.

"Είναι σημαντικό να έχεις την οικογένειά σου δίπλα σου... Αλλά ακόμη κι αν δεν την έχεις, είναι κάτι που πρέπει να παλέψεις μόνος σου. Οι πετυχημένοι γάμοι είναι σαν τα φαντάσματα. Όλοι μιλάνε γι αυτούς αλλά κανείς δεν τους βλέπει. Δεν υπάρχουν μυστικά στους γάμους. Αν θέλει κάποιος να φύγει, ας φύγει. Δεν σημαίνει ότι αυτό που σου έδωσε δεν ήταν αληθινό".

Πάντως, ο Παπαδόπουλος πριν λίγες μέρες, πάλι μέσα από την κάμερα του Fthis είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη μάχη της με τον καρκίνο και φανερά συγκινημένος είχε δηλώσει ότι όλοι πέρασαν δύσκολα, αλλά αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.