Αγόρι ή κορίτσι για την Κιμ Καρντάσιαν;

25.02.2013
Ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της είναι η 32χρονη ριάλιτι σταρ. Ειδικά με το φύλο του μωρού της.


Πληροφορίες του "Us Weekly" θέλουν το πρώτο παιδάκι της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να είναι κορίτσι.

Φίλος της οικογένειας μάλιστα τονίζει ότι ο μέλλων μπαμπάς δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος αφού "πάντα ήθελε μια κόρη".

Όσο για τη σχέση που θα έχει η μικρούλα με τη μόδα; Αυτή είναι προδιαγεγραμμένη αφού τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς της το έχουν το "θεματάκι" τους.

"Αν κάποιος γνωρίζει την Κάνιε, σίγουρα ξέρει πόσο μοδάτος είναι πάντα και πως πάντα θέλει να έχει ρούχα φτιαγμένα ειδικά για εκείνον", είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Κιμ για τον καλό της, προσθέτοντας πόσο γλυκό είναι να βλέπει πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα γίνει πατέρας.

Κατά τα άλλα, το διαζύγιο της Κιμ από τον πρώην σύζυγο Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) ακόμη αργεί αφού εκείνος φαίνεται αποφασισμένος να της κάνει τη ζωή δύσκολη, ενώ την ίδια στιγμή, ο Κάνιε λέγεται πως θα εμφανίζεται όλο και λιγότερο στο ριάλιτι των Καρντάσιαν καθώς θεωρεί ότι "όλη αυτή η υπερέκθεση δεν του κάνει καλό ούτε ως άνθρωπο ούτε ως καλλιτέχνη".

Ζ. Κ.