Η Χάθαγουεϊ μπαλώνει τη γκάφα με το φόρεμα

27.02.2013
Στυλιστικά δεν τα πάει και πολύ καλά η πολυβραβευμένη –φέτος- ηθοποιός αλλά για το τελευταίο ατυχέστατο συμβάν της βραδιάς των Όσκαρ, ένιωσε ότι έπρεπε να απολογηθεί. Και το έκανε…

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) βραβεύτηκε με το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου την Κυριακή το βράδυ –όπως ήταν άκρως αναμενόμενο- αλλά οι κακές γλώσσες την έπιασαν στο στόμα τους για την εμφάνισή της –ακόμη μια φορά…

Αφού θυμηθούμε το απερίγραπτο περιστατικό όπου απαθανατίστηκε σε επίσημη εκδήλωση χωρίς το βρακάκι της (!) μένουμε στις πεταχτές ρώγες της που απασχόλησαν όλα τα ΜΜΕ κατά την πρόσφατη λαμπερή τελετή.

Η 30χρονη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ φορώντας μια ροζ τουαλέτα του Οίκου Πράντα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφενός γιατί τόνιζε ιδιαίτερα άκομψα το σημείο των θηλών της, αφετέρου γιατί δεν ήταν Βαλεντίνο, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί επίσημα από τον ίδιο τον διάσημο οίκο.

Σήμερα, η ίδια η Χάθαγουεϊ ανέλαβε να εξηγήσει τι συνέβη και άλλαξε ρούχο την τελευταία στιγμή, μέσω εκτενούς δήλωσής της στο περιοδικό "People".

"Έπεσε στην αντίληψή μου αργά το Σάββατο το βράδυ ότι θα υπήρχε ένα άλλο φόρεμα στα Όσκαρ που θα ήταν εντυπωσιακά παρόμοιο με το Βαλεντίνο που σκόπευα να φορέσω, έτσι αποφάσισα ότι ήταν προς όφελος όλων των εμπλεκομένων να αλλάξω τα σχέδιά μου. Παρόλο που λατρεύω το φόρεμα που φόρεσα τελικά, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση της τελευταίας στιγμής καθώς ανυπομονούσα πραγματικά να φορέσω Βαλεντίνο τιμώντας έτσι τη βαθιά και σημαντική σχέση που έχω αναπτύξει εδώ και χρόνια τόσο με τον οίκο όσο και με τον Βαλεντίνο τον ίδιο. Λυπάμαι βαθύτατα για την όποια απογοήτευση προκάλεσα", έγραφε η Αν Χάθαγουεϊ στην ανακοίνωσή της αναφερόμενη σαφώς στην εντυπωσιακή τουαλέτα του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν που φορούσε η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) εκείνο το βράδυ.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως όταν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman) η Χάθαγουεϊ τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε φορέσει νυφικό δια χειρός του ίδιου του Βαλεντίνο.

Ζ. Κ.