Η πρώην του Σισέ ζευγάρι με τον πρώην της Λόπεζ

28.02.2013
Τελικά, ένα παγκόσμιο κρεβάτι είναι η showbiz, όπου δεν προλαβαίνει να σηκωθεί ο ένας, έχει κιόλας ξαπλώσει ο άλλος.

Βλέποντας την ζάμπλουτη πιτσιρίκα που κατέκτησε πρόσφατα την καρδιά του Μαρκ Άντονι (πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ) θυμηθήκαμε ότι πριν λίγο καιρό την είχαμε δει στο πλευρό ενός άλλου άνδρα. Του Τζιμπρίλ Σισέ. Ω ναι, η κόρη του Mr Top shop, Κλοέ Γρκίν είναι η νυν του Άντονι, αλλά τον περασμένο Δεκέμβριο έβγαινε με τον «δικό» μας, τον Τζιμπρίλ.

Εκείνος προσφάτως χωρισμένος από τη σύζυγό του Τζουντ. Εκείνη είχε αφήσει τον επίσης ποδοσφαιριστή Ζερμέν Ντεφόε, ήρθε η σχέση τους κι έγινε αγαπημένο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ. Μάλιστα, ο Σισέ και η 22χρονη βαθύπλουτη «νύφη» είχαν την κοινή και μεγάλη αγάπη για τη μόδα και οι βόλτες τους στα ακριβά μαγαζιά του Λονδίνου συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των παπαράτσι.

Κι εκεί, λοιπόν, που είχαμε αφήσει το ζεύγος ερωτευμένο, βλέπουμε τώρα τη μικρή Κλοέ να κάνει βόλτες στην Ντίσνεϊλαντ με τον πρώην σύζυγο της Λόπεζ και τα παιδιά του. Άραγε, να φταίει η μετακόμιση του Σισέ στο Κατάρ που έληξε άδοξα ο έρωτας τους; Ή στη μικρή άρεσε περισσότερο το... Χόλιγουντ;

Δες τις λεπτομέρειες για το νέο έρωτα της Κλοέ με τον πρώην της Λόπεζ εδώ