Πάολα: Δες τον πατέρα του παιδιού της

28.02.2013
Φώτη ακούμε και Φώτη δεν βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Και είμαστε με την απορία πώς και ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της, Πάολα.

Γιατί βλέπεις, μπορεί ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και να είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο στη ζωή της, όμως εκείνος στέκεται διακριτικά δίπλα της και πάντα μακριά από τα φλας.

Η γάμος του πρώην ζεύγους κράτησε πολλά χρόνια, αλλά πριν δύο χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η επαγγελματική τους σχέση δεν τελείωσε. Εξάλλου, από τον κεραυνοβόλο έρωτα τους ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Παολινα στην οποία και οι δυο έχουν τρομερή αδυναμία.

Η Πάολα γνώρισε τον γοητευτικό Φώτη στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Εκείνη τραγουδούσε στο κέντρο «Γοργόνες και μάγκες» στη Θεσσαλονίκη όπου ο Φώτης ήταν μετρ. Έγιναν αμέσως ζευγάρι και λίγους μήνες μετά ήρθε στην ζωή η κόρη τους. Και μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως η τραγουδίστρια έχει ακόμη τυφλή εμπιστοσύνη και συμβουλεύεται πάντα τον πρώην σύζυγό της.