Ποιος έκλεψε τα οπίσθια του Μπέκαμ;

01.03.2013
Ύστερα από τη θύελλα αμφισβητήσεων σχετικά με την… πατρότητα των οπισθίων του, ο διάσημος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να πάρει θέση δημοσίως επί του θέματος.

Το όλο θέμα προέκυψε μόλις άρχισε να παίζει η καινούρια διαφήμιση που γύρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) για να προωθήσει τη σειρά εσωρούχων που υπογράφει ο ίδιος για τη φίρμα H&M.

Στο κλιπάκι, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ακολουθώντας τις προσταγές του σκηνοθέτη –και κολλητού του- Γκάι Ρίτσι (Guy Richie), ο Μπεκς μένει μόνο με το μποξεράκι του και αρχίζει να κατεβαίνει τρέχοντας τον λόφο του Μπέβερλι Χιλς προσπαθώντας να φτάσει το αυτοκίνητο όπου υποτίθεται ότι επιβαίνουν η Βικτόρια (Victoria ) και τα παιδιά, γιατί εκτός των άλλων, έκλεισε η πόρτα του σπιτιού και κλείστηκε έξω.

Ο σάλος προκλήθηκε από ισχυρισμούς μεγάλης μερίδας του Τύπου που ήθελε τον 37χρονο σταρ να έχει χρησιμοποιήσει αντικαταστάτη για το κωλαράκι του.

Στην αρχή το άφησε να πέσει χάμω ο Ντέιβιντ, όμως, ήρθε και τον έπνιξε το δίκιο τον αθλητή.

Έτσι, σε χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στο σόου Grande Journal της γαλλικής τηλεόρασης άρπαξε το μπαλάκι που του πέταξε ο παρουσιαστής κάνοντάς του ανοιχτά τη συγκεκριμένη ερώτηση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

"Όχι, μπορώ να πω ότι ο καβάλος είναι δικός μου και τα οπίσθια επίσης. Το άκουσα που το έλεγαν τις προάλλες. Κάποιος υποστήριζε ότι χρησιμοποίησα αντικαταστάτη για τον κώλο μου, αλλά όχι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ο δικός μου κώλος", είπε ο Ντέιβιντ προσθέτοντας ότι έκανε μόνος του όλο το τρέξιμο και τα ακροβατικά στη διαφήμιση και τα απόλαυσε ιδιαιτέρως.

Αυτό τον καιρό ο Ντέιβιντ παίζει στη γαλλική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να παίρνει μισθό. Όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, τα χρήματα που θα έπαιρνε ο άσσος του ποδοσφαίρου για το πέντε μηνών συμβόλαιό του θα πάνε όλα σε φιλανθρωπίες για παιδιά.

Ζ. Κ.