Μάθε γιατί χώρισαν Πλάκα - Μπουγιούρης

15.03.2013
Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, η σχέση τους ήταν έντονη και ουκ ολίγες φορές απασχόλησε τον Τύπο, αφού κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κάποια φήμη χωρισμού "έσκαγε" μύτη.

Μέχρι που Πηνελόπη Πλάκα και Παναγιώτης Μπουγιούρης αποφάσισαν να τραβήξουν τελικά χωριστούς δρόμους. Ένα χρόνο περίπου κράτησε η σχέση τους, αφού εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Κι αν απορείς εσύ τώρα πώς από τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι η Πλάκα είναι η "ιδανική σύντροφος" που έψαχνε, φτάσανε στον χωρισμό, το Show ΖΑΠ, "ρίχνει" φως στο... ερωτικό μυστήριο.

Η 21χρονη Πηνελόπη, σου λέει, ότι χάρηκε πολύ ακούγοντας τον αγαπημένο της να δηλώνει ότι την ερωτεύτηκε περισσότερο απ΄όλες και ότι στο πρόσωπο της βρήκε την ιδανική σύντροφο. Αλλά από την άλλη, την έπιασε κι ένα άγχος κι ένας προβληματισμός (τον λες και πανικό) για το μέλλον της σχέσης τους. Γιατί φαίνεται ότι ο Μπουγιούρης ήθελε να το πάει σοβαρά, ενώ εκείνη αισθανόταν (και είναι εδώ που τα λέμε) πολύ μικρή για γάμο και παιδιά.

Η Πλάκα συζήτησε τους προβληματισμούς της με τον ηθοποιό κι αφού εκείνος επέμενε στα αρχικά του «θέλω», πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Αλλά αυτό έγινε πολιτισμένα, καθώς διατηρούν καλές σχέσεις. Με λίγα λόγια και για να το καταλάβουμε, στην προκειμένη περίπτωση, ήθελε ο γαμβρός αλλά κλώτσησε η... νύφη!

Πηγή: SHOW ΖΑΠ