Μουρ & Κούτσερ: Έτοιμοι για μέγα ξεκατίνιασμα!

18.03.2013
Έχουμε νεότερα από το σίριαλ του διαζυγίου για τους διάσημους πρώην συζύγους που φαίνονται αποφασισμένοι να τα "παίξουν όλα για όλα".

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χώρισαν τον Νοέμβριο το 2011 όταν εκείνος την απάτησε -και μάλιστα παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Εκείνος, πιο αποφασισμένος, όχι μόνο είναι έτοιμος να ξαναπαντρευτεί τη νυν καλή του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis), αλλά τον Δεκέμβριο του 2012 κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου.

Το γεγονός όμως ότι τρεις μήνες μετά, οι ιδιωτικές προσπάθειες για συμβιβασμό δεν έχουν καταλήξει πουθενά μόνο καλή ένδειξη δεν είναι για τις εξελίξεις.

Οι πληροφορίες θέλουν την υπόθεση να μη γλιτώνει το δικαστήριο και την ανοιχτή δίκη, καθώς κανείς από τους δύο πρώην συζύγους δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Και φυσικά το θέμα είναι οικονομικό.

Η 50χρονη σταρ θεωρεί ότι "εκείνη έφτιαξε τον Κούτσερ αυτό που είναι σήμερα" ενώ εκείνος με τη σειρά του θεωρεί ότι "δεν της χρωστά απολύτως τίποτα".

Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που το θέμα θα φτάσει στη δίκη, θα χρειαστεί να ανοίξουν στόματα. Κανένα πρόβλημα όμως.

Πληροφορίες θέλουν τη μεν Ντέμι έτοιμη να τα πει όλα για τα ξενοπηδήματα του Άστον ενώ και ο 35χρονος ηθοποιός δεν θα ντραπεί, και θα μιλήσει για την εκτός ορίων συμπεριφορά της πρώην συζύγου του καθώς και τα άγρια πάρτι που έκανε... Αναμένεται πολύ "ζουμί" δηλαδή...

Ζ. Κ.