"Φυτό" η Λόχαν, "τσίρκο" ο μπαμπάς της

19.03.2013
Η ταλαίπωρη στάρλετ που δεν φαίνεται να γλιτώνει από τον κακό της εαυτό, είναι έτοιμη για μια ακόμη αποτοξίνωση.

Ύστερα από πολλά "παζάρια" η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) συμφώνησε τελικά να περάσει 90 μέρες "κλειδωμένη" σε κλινική αποτοξίνωσης στην τελευταία ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση σχετικά με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ που εξεταζόταν.

Η εμφάνιση της 25χρονης στο δικαστήριο συζητήθηκε πολύ όμως αφού δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε τα –πρησμένα και κόκκινα- μάτια της καλά καλά, ενώ δεν φάνηκε να αντιδρά σε τίποτα και με τίποτα…

Εκτός από την αποτοξίνωση, η Λόχαν πρέπει επίσης να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχοθεραπείας για 18 μήνες, ενώ ο δικηγόρος της, Μαρκ Χέλερ (Mark Heller), ενημέρωσε ότι η πελάτισσά του έχει ήδη κάνει τα πρώτα ραντεβού.

Και ενώ η Λίντσεϊ είναι έτοιμη για ακόμη μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της, ο μπαμπάς Μάικλ (Michael) συνεχίζει το "τσίρκο" ώστε να βρίσκεται και εκείνος όπως μπορεί στην επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά "εξερράγη" εναντίον του δικηγόρου της κόρης του –έξω από το δικαστήριο και μπροστά σε όλες τις κάμερες φυσικά- κατηγορώντας τον ότι "εξαργυρώνει τη φήμη της κόρης του". Κάτι θα ξέρει εκείνος…

Ζ. Κ.