Για τα καρναβάλια: Έξαλλος ο κόσμος με Αγάθωνα-Koza Mostra

19.03.2013
Πειράζει που είμαστε μεγάλη φίρμα; Πειράζει; Έξαλλοι είναι στην Ξάνθη με τον Αγάθωνα και τους Koza Mostra για την ταλαιπώρια που υπέστησαν μέχρι να δουν την αφεντιά τους επί σκηνής.

Και που τους είδαν δηλαδή, τι κατάλαβαν; Τους εκπροσώπους μας στην Γιουροβίζιον να κάνουν τεστ ήχου. Μιλάμε για στιγμές ουχί για τα καρναβάλια, αλλά για τα πανηγύρια, όπου ανεβαίνουν στο πάλκο οι τραγουδιστές και τεστάρουν ήχο «ένα δύο, ένα.»

Αγάθωνας και Koza Mostra που λες, στα πλαίσια του promo tour τους για την Γιουροβίζιον(!!!) ήταν καλεσμένοι να τραγουδήσουν στο ξακουστό καρναβάλι της Ξάνθης. Σχεδόν δύο ώρες περίμενε ο κόσμος μέσα στο κρύο και το ψιλόβροχο μέχρι να εμφανιστεί το συγκρότημα και τα νεύρα τους άρχισαν να παίζουν. Και όταν οι «ευρωπαίοι» ανέβηκαν στη σκηνή, έπιασαν μικρόφωνο, αλλά αντί να τραγουδήσουν άρχισαν να τσεκάρουν τον ήχο.

Γιατί βλέπεις, με τις πρώτες νότες, είχαν πρόβλημα (λες κυρ Αγάθωνα μου να ήταν και στην Ξάνθη ο ηχολήπτης του Λαζόπουλου;) και είπαν τελευταία στιγμή να το ρυθμίσουν. Ο κόσμος τα πήρε και οι γιούχες έδωσαν και πήραν. Το συγκρότημα και ο Αγάθωνας το έριξαν στα αστεία, μπας και ηρεμήσουν τον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Για να καταλάβεις, με το σκηνικό, έγινε έξαλλος και ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συναυλία.

Ο Αγάθωνας δικαιολόγησε το σκηνικό λέγοντας ότι είχαν κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο που χάλασε (έρχονταν από τον Βόλο) γι αυτό και άργησαν.