Η Βικτόρια Μπέκαμ και τα σχέδια... εξάπλωσης!

20.03.2013
Μεγάλες επιτυχίες γνωρίζει επαγγελματικά η διάσημη σχεδιάστρια μόδας που λέγεται ότι βρίσκεται προ πολύ σημαντικών αποφάσεων.

Ύστερα από μια μικρή στάση στο Παρίσι όπου ο Ντέιβιντ (David) αγωνίζεται για λίγους μήνες με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η πολυμελής οικογένειά της μετακομίζει και πάλι στο Λονδίνο αφήνοντας πίσω της –με πόνο, όπως παραδέχτηκε η ίδια- το Λος Άντζελες όπου ζούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πέρα όμως από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις, η 38χρονη σταρ είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας με τη δουλειά της, μάλιστα, να… πετάει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Mirror" η Βικτόρια αγόρασε ήδη ένα σούπερ μάρκετ (!) στο Μπάτερσι του Λονδίνου, όπου ετοιμάζεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά της.

"Η υπογραφή της Βικτόρια γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και εξαπλώνεται με ρυθμούς φαινομένου. Πολύ απλά χρειάζεται περισσότερο χώρο", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας συμπληρώνοντας ότι ενώ έψαχνε πολύ καιρό, όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα που στεγάζει ένα σούπερ μάρκετ Spar ήταν προς πώληση, έτρεξε, έκανε την πρότασή της και… κέρδισε!

Πληροφορίες θέλουν την πολύτεκνη –και πολυπράγμων- Βικτόρια να έχει ήδη ζητήσει σχέδια από την ομάδα της με σκοπό να μετατρέψει το κτίριο σε ένα υπερμοντέρνο "αρχηγείο" μόδας. Αναμένουμε, λοιπόν…

Ζ. Κ.