"Στη φόρα" όλες οι προσωπικές στιγμές της Ελένης...

21.03.2013
Μάλλον η Ελένη μας έχει αρχίσει να κουράζεται που σε κάθε της βήμα υπάρχει κάποιος παπαράτσι να την ακολουθεί και να τη φωτογραφίζει κι αποφάσισε να τους τα πει ένα χεράκι μέσα από την εκπομπή της.

Βέβαια, μη νομίζεις ότι άστραψε και βρόντηξε. Με αφορμή το δούλεμα που -όπως είπε- της είχε πατήσει ο συνεργάτης της, Γρηγόρης πριν την έναρξη της χθεσινής εκπομπής, τους τα έψαλε με το δικό της τρόπο, το χαριτωμένο…

«Όλη μέρα με κανιβαλίζει -από την ώρα που ήρθα- για τις φωτογραφίες που φοράω τη μαντήλα. Παιδιά, καταλαβαίνω, τις είδα κι εγώ και γέλαγα, αλλά μπείτε και στη θέση μου. Δηλαδή καμιά μέρα θα με πιάσει κανένας πόνος, κανένας σφάχτης σε καμιά εξοχή… ε, δεν μπορώ να αισθάνομαι συνέχεια ότι κάποιος είναι από πίσω μου και δεν μπορώ ούτε να σταματήσω στην εξοχή. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή σε πιάνει και λες ‘δεν είμαι καλά’ δε θέλω να έχω πρόσωπο, θέλω να είμαι με μια μαντήλα».

Η Ζαρίφη για άλλη μια φορά είχε την «ατάκα» έτοιμη: «Φαίνεσαι λίγο. Αυτό που φαίνεται, ξέρουμε εμείς να κοπλιμεντάρουμε και το λίγο. Έχουμε εκπαιδευτεί».

Κι η Ελένη συνέχισε:

«Όχι, τίποτε άλλο, αλλά ανησυχώ εκεί στα λαγκάδια μη γλιστρήσει κανένας φωτογράφος και πάθει κανένα ατύχημα εκεί που έρχονται και κρέμονται πάνω στα βουνά και στους λόφους και μετά τρέχουν εμένα».

«Τώρα στα βουνά σκέφτηκα να τις βγάζω μόνη μου τις φωτογραφίες για να μην τραβιούνται οι άνθρωποι και πάθουν κανένα ατύχημα. Θα τις βγάζω μόνη μου και θα τις ανεβάζω στο Twitter, να τις βλέπετε να τις χαίρεστε μωρέ! Μην ταλαιπωρείται κανείς. Αφού θέλετε να με βλέπετε και στις προσωπικές μου στιγμές, αυτές που φαίνονται -γιατί τις άλλες που δε φαίνονται δε θα τις δείτε ποτέ- εν πάσει περιπτώσει θα σας τις ανεβάζω εγώ.

«Τι θέλετε; Το κομμωτήριο; Άλουστη; Αναμαλλιασμένη; Πάρτε τη ρε να ησυχάσουμε όλοι! Να είμαστε χαρούμενοι, να μην παιδεύεται ο κόσμος».

Το ήξερες ότι η Ελένη δεν ήθελε να πάθουμε overdose; Κι όμως το είπε κι αυτό.

«Εγώ δεν ήξερα πια ότι θέλετε να με βλέπετε τόσο πολύ. Τόσος κόσμος υπάρχει. Εγώ νόμιζα ότι θα με βαρεθείτε, αλλά αφού σας αρέσει να με βλέπετε θα τρελαθείτε να με βλέπετε».

Για φινάλε μας προειδοποίησε ότι θα ανέβει σε πλοίο τις επόμενες ημέρες. Ραφήνα- Άνδρος να υποθέσουμε; Ελένη, περιμένουμε φωτογραφία, καλλιτεχνική, παρακαλώ, όχι ερασιτεχνικά πράγματα…

Ν.Ε.