Κρίσιμες οι επόμενες 3 ημέρες για τον Τόμας Πρωτόπαπα

21.03.2013
Από την Κυριακή οπότε κι έγινε γνωστό το σοβαρό τροχαίο του Τόμας Πρωτόπαπα κι ο αγώνας που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ για να κρατηθεί στη ζωή, συγγενείς, φίλοι, αλλά κι ο κόσμος που τον γνώρισε μέσα από την τηλεόραση εύχονται να βγει νικητής.

Σε νέες δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, τόνισε ότι «η κατάσταση παραμένει σταθερά κρίσιμη. Από τη χθεσινή επιβάρυνση μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή. Οι επόμενες τρεις ημέρες είναι πολύ κρίσιμες».

Από πλευράς της η οικογένεια κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι σίγουρη πως εξαντλούν όλα τα περιθώρια και προσφέρουν στον Τόμας τα πάντα για να τον βοηθήσουν στη μάχη που δίνει.

«Είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και το θαύμα... Φέραμε κι άλλους γιατρούς, θα έρθουν κι από το Εξωτερικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, η βλάβη που προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλη».

«Εξωτερικά, ο Τόμας δεν έχει κακώσεις, αλλά εσωτερικά είναι σαν να εξεράγη ο εγκέφαλός του».

Δεν έχουμε παρά να ευχόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας να πάνε όλα καλά και ο νεαρός Τόμας να ξεπεράσει σύντομα τον κίνδυνο.

Ν.Ε.