Ο Τζον Χαμ "τρομοκρατεί" με το... μόριό του!

21.03.2013
Κοινό μυστικό φαίνεται ότι αποτελεί η ανατομική "ιδιαιτερότητα" του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής επιτυχίας "Mad Men".

Ο Τζον Χαμ (John Hamm) –ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Ντον Ντρέιπερ (Don Draper)- πρέπει να είναι ιδιαίτερα "προικισμένος". Και μάλιστα σε σημείο που έχει δημιουργήσει… προβλήματα στα γυρίσματα της σειράς. Ιδιαίτερα σε αυτά της έκτης σεζόν που βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Daily News ο 42χρονος ηθοποιός έλαβε πολύ ευγενικά και διακριτικά οδηγίες για "να φορά πιο σφιχτό εσώρουχο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων".

Φαίνεται πως ο ευμεγέθης ανδρισμός του Τζον αποσπούσε την προσοχή των συναδέλφων του και παρόλο που δεν είναι κάτι άγνωστο μεταξύ τους, παραμένει πρόβλημα.

"Τα απόκρυφά του είναι κοινό μυστικό με το οποίο αστειευόμαστε όλοι και εκείνος το ξέρει", μεταφέρουν πηγές εκ των έσω αποκαλύπτοντας επίσης ότι η παραγωγή της σειράς επενέβη με φώτοσοπ στο επίμαχο σημείο για τις αφίσες των δύο πρώτων σεζόν καθώς φοβήθηκε τον "αποπροσανατολισμό των θεατών"!

"Όλοι φοβόταν για το μπούστο της Κριστίνα Χέντρικς (Christina Hendricks) όμως τελικά από αλλού προέκυψε το πρόβλημα", συνεχίζουν οι πηγές.

Κατά τα άλλα, μπορεί ο ως Ντον Ντρέιπερ ο Χαμ να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα –παρότι παντρεμένος- όμως στην προσωπική του ζωή παραμένει επί 15 χρόνια ευτυχής στο πλάι της συναδέλφου του, Τζένιφερ Γουέστφελντ.

Ζ.Κ.