"Έκανα τη φωνή της Αντέλ καλύτερη!"

29.03.2013

Δεν είναι μυστικό ότι στο τέλος του 2011 η Αντέλ (Adele) έχασε τη φωνή της και χρειάστηκε να χειρουργηθεί –προφανώς με επιτυχία αφού συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της.

"Υπεύθυνος" για το "θαύμα" αυτό είναι ο δρ. Στίβεν Ζέιτελς (dr. Steven Zeitels) ο οποίος στο παρελθόν έχει χειρουργήσει την Τζούλι Άντριους (Julie Andrews) και τον Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie).

Ο 55χρονος διάσημος γιατρός αποκαλύπτει σήμερα πώς κατάλαβε ότι η εγχείρηση που έκανε στις φωνητικές χορδές της 24χρονης πολυβραβευμένης τραγουδίστριας ήταν επιτυχημένη.

Μόλις ο δρ. Ζέιτελς άκουσε ιδιωτικά μία "πανέμορφη" εκδοχή του "Rolling In The Deep" κατάλαβε όχι μόνο ότι είχε σώσει τη φωνή της διάσημης τραγουδίστριας, αλλά την είχε κάνει και καλύτερη.

Η Αντέλ είχε πάθει σοκ όταν η φωνή της μειώθηκε σε ψίθυρο λόγω του πολύποδα που είχε εμφανίσει γι' αυτό και όταν όλα αποκαταστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και εκείνη ανέβηκε στη σκηνή των περσινών Γκράμι στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό που την έσωσε, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ζ. Κ.