Με το ζόρι μένουν στην Ελλάδα η Κιμ και η Κλοέ;

30.04.2013
Η οικογένεια Καρντάσιαν απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, όμως φήμες θέλουν τις δύο αδελφές "φευγάτες".

Τη μεγαλύτερη διαφήμιση κάνει αυτές τις μέρες το σόι των Καρντάσιαν (Kardashian) που αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του στη Μύκονο, όμως οι κακές γλώσσες θέλουν την έγκυο Κιμ (Kim) και την αδελφή της Κλοέ (Kloe) σχεδόν "δυστυχισμένες" καθώς περνούν πολύ καιρό μακριά από τους αγαπημένους τους.

Πηγές του RadarOnline αναφέρουν ότι όλα τα μέλη του ριάλιτι "Keeping up with the Kardashians" είναι δεσμευμένα με συμβόλαιο να κάνουν ένα ταξίδι τον χρόνο όλοι μαζί, όμως δεν σημαίνει ότι το ευχαριστιούνται κιόλας.

"Ήταν υποχρεωμένες από το συμβόλαιό τους να έρθουν στην Ελλάδα και θα το έκαναν έτσι και αλλιώς, αλλά καθώς ο Λαμάρ (Lamar) και ο Κάνιε (Kanye) δεν μπορούσαν να έρθουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τα κορίτσια δεν τις ευχαριστούνται καθόλου τις διακοπές", μεταφέρουν οι πηγές, την ίδια στιγμή που φήμες θέλουν την Κλοέ να έχει ήδη φύγει για Λος Άντζελες με ειδική πτήση.

Πάντως, ακόμη και αν αυτό είναι αλήθεια, σημασία έχει πως η παραμονή της οικογένειας στην Ελλάδα αυτές τις μέρες παραμένει σπουδαία διαφήμιση για τη χώρα μας και κρατάμε αυτό.

Ζ. Κ.