Μπραντ Πιτ: Η Αντζι είναι ηρωίδα

15.05.2013
Η είδηση για τη μαστεκτομή της διάσημης ηθοποιού συγκλονίζει ακόμη και ο σύντροφος της ζωής της καμαρώνει για την απόφασή της.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή σε μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου και τελείωσε στα τέλη Απριλίου για προληπτικούς λόγους όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είχε 87% πιθανότητες να παρουσιάσει καρκίνο του μαστού και 50% των ωοθηκών.

Δίπλα της, σε όλη τη διαδικασία είχε τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ο οποίος χαρακτήρισε την απόφασή της ηρωική ενώ αποκάλυψε κομμάτια από τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί.

"Έχοντας βιώσει την όλη διαδικασία από πρώτο χέρι, βρίσκω την επιλογή της Άντζι, όπως και όλων των γυναικών σαν αυτή, απόλυτα ηρωική", δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα "The London Evening Stardard" ο 49χρονος ηθοποιός ευχαριστώντας ιδιαίτερα την ιατρική ομάδα για όσα έκαναν.

"Το μόνο που θέλω είναι για εκείνη να ζήσει μια μακρά και υγιή ζωή με εμένα και τα παιδιά μας", συνέχισε ο Μπραντ τονίζοντας ότι "αυτή είναι μια χαρούμενη μέρα για την οικογένειά τους".

Ο Πιτ μίλησε και στο USA Today όπου παραδέχτηκε ότι είναι πολύ συγκινημένος από όλο αυτό που βίωσαν οικογενειακώς.

Όσο για το πώς κατάφεραν να βοηθήσουν την Αντζελίνα να ξεχαστεί, όλο τον καιρό που η διαδικασία προχωρούσε ιδιωτικά; Υπήρχαν τρόποι.

"Είχαμε στήσει μια δική μας μετα-χειρουργική μονάδα που τελικά είχε πολλή πλάκα. Μπορείς να δημιουργήσεις μια ολόκληρη περιπέτεια από όλο αυτό. Οι μήνες που πέρασαν είχαν πολλές συγκινήσεις αλλά ήταν υπέροχοι. Και σας λέω ότι είναι υπέροχη η ανακούφιση του να έχεις ξεπεράσει αυτό το σύννεφο που αιωρούνταν τόσο κοντά στο κεφάλι μας. Το να γνωρίζεις ότι τώρα πια αυτό δεν πρόκειται να μας συμβεί", συνέχισε ο Πιτ υπογραμμίζοντας ότι είναι αδιαμφισβήτητα "η πιο περήφανη στιγμή για την οικογένειά του".

Η Αντζελίνα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία της θέλοντας να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να "ψαχθούν" και να πάρουν τις αποφάσεις που θα πρέπει.

Ζ. Κ.