Μπράντλεϊ Κούπερ: Είμαι ρομαντικός, τι να κάνουμε;

17.05.2013
Ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ αποκαλύπτει την πιο τρυφερή πλευρά του.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες της σόουμπιζ ενώ αυτό τον καιρό την καρδιά του Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) έχει κερδίσει το 20χρονο μοντέλο από τη Βρετανία Σούκι Γουότερχαουζ (Suki Waterhouse).

"Θεωρώ τον εαυτό μου ρομαντικό", παραδέχεται ο 38χρονος ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι λατρεύει την παρέα υπέροχων γυναικών.

"Πιστεύω ότι η σχέση λειτουργεί καλύτερα όταν και οι δύο σύντροφοι έχουν μια σχετική άνεση στον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους και υπάρχει ένα επίπεδο αρμονίας που ξεπερνά την απλή σωματική έλξη", συνεχίζει ο Μπράντλεϊ τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείς να μοιραστείς οικειότητα τέτοιου είδους.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Κούπερ υπήρξε παντρεμένος με την Τζένιφερ Εσποζίτο (Jennifer Esposito) το 2007, με την οποία χώρισαν έναν χρόνο αργότερα, ενώ η σχέση του με τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renée Zellweger) τελείωσε οριστικά το 2011.

Αυτή την εποχή ο γόης του κινηματογράφου αξιολογεί με πολύ προσοχή την ερωτική του ζωή.

"Προσπαθώ να εμβαθύνω περισσότερο πια γιατί έχω την τάση να χάνω την προοπτική, αλλά και αυτό προφανώς είναι καλό. Γιατί ο έρωτας είναι μια μορφή τέχνης και προφανώς δεν θα έπρεπε να χειραγωγούμε τα συναισθήματά μας", παραδέχεται ο Μπράντλεϊ, που όπως φαίνεται… την ψάχνει πολύ πλέον! Φταίει ο έρωτας!

Ζ. Κ.