Πώς παππούδιασε έτσι ο Κλούνεϊ;

27.05.2013
Ο επί χρόνια πιο σέξι άντρας στον κόσμο τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με ένα πολύ διαφορετικό λουκ που πραγματικά ξαφνιάζει.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) είναι 52 χρονών και έχοντας "ασπρίσει" από πολύ νέος το "σέξι γκρίζοι κρόταφοι" λουκ έγινε σήμα κατατεθέν του. Και άρεσε πολύ, ομολογουμένως.

Όμως, τον τελευταίο καιρό, κάτι έχει αλλάξει στην εικόνα του Τζορτζ, ο οποίος υιοθέτησε ένα μάλλον γεροντίστικο στυλ που ξαφνιάζει.

Τα μαλλιά παραμένουν γκρίζα, αλλά στο πρόσωπο ο Κλούνεϊ "καλλιεργεί" μουστάκι, ενώ οι ρυτίδες σαν να το έχουν… αυλακώσει περισσότερο.

Άσε που ακόμη και το ντύσιμό του έχει αλλάξει. Χθες το βράδυ εθεάθη σε εστιατόριο του Λονδίνου ντυμένος κανονικά σαν… παππούς. Με τζιν παντελόνι μεν, αλλά συνδυασμένο με μαύρο πουλόβερ πλεκτό, μαύρο δερμάτινο και ένα γκρι –παραπάνω από κλασσικό- μάλλινο κασκόλ, ο Τζορτζ παραμένει γοητευτικός, όμως σαν να "αφέθηκε" ξαφνικά .

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή η αγαπημένη του, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler), διασκέδαζε στις Κάννες ενώ στην παρέα εκείνου μια μυστηριώδης μελαχρινή φούντωσε ακόμη μια φορά τις φήμες που θέλουν τη σχέση του να τρίζει.

Ζ. Κ.