Αποκάλυψη: Γιατί ο Κάνιε δεν παντρεύεται την Κιμ;

27.05.2013
Ο διάσημος ράπερ και η ριάλιτι σταρ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς όμως ούτε λόγος για γάμο ακόμη. Γιατί άραγε;

Πέρσι τον Αύγουστο, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphries), με τον οποίο και χώρισε ύστερα από μόλις 72 μέρες.

Το διαζύγιό τους πέρασε από 40 κύματα και τελικά –αν και από οίκτο, όπως ειπώθηκε- ο Χάμφρεϊς έβαλε την υπογραφή του.

Από την άλλη πλευρά, η 32χρονη Κιμ έχει προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό του Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και σε δύο μήνες θα γεννήσει το παιδί του.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει γάμος στον ορίζοντα με τις φήμες να αναφέρουν ως λόγο καθαρά και μόνο το οικονομικό. Και εξηγούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Star" ο "κουμπαράς" της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν δεν πάει και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, κάνοντας μάλιστα λόγο και για "οικονομική καταστροφή" εξαιτίας απερίσκεπτων εξόδων.

Ο Κάνιε από την άλλη μεριά, λέγεται ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να ριψοκινδυνεύσει την περιουσία του, ακόμη και για τον ίδιο τον έρωτα.

"Ο Κάνιε έχει πραγματικά πολλά χρήματα. Δεν πρόκειται να παντρευτεί την Κιμ γιατί γνωρίζει καλά ότι κάτι τέτοιο θα έκανε κακό στην τσέπη του", μεταφέρει πηγή του περιοδικού, τονίζοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο η Καρντάσιαν ξοδεύει χρήματα είναι απερίγραπτα υπερβολικός και εξοργιστικός.

"Η Κιμ είναι άρρωστη με τα ψώνια. Ξοδεύει $350.000 τον μήνα στις κάρτες της ενώ πληρώνει αμέτρητα χρήματα σε σχεδιαστές που δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ μόνο για εκείνη", συνεχίζουν οι πηγές.

Οπότε ο πιο προσγειωμένος Κάνιε φαίνεται να έχει αποφασίσει να περιμένει να "τσεπώσουν" ως ζευγάρι τα χρήματα από τα κέντρα αδυνατίσματος που θα κάνουν την καλή του χρυσή για να τη σουλουπώσουν μετά τη γέννα και μετά θα το σκεφτεί για την πρόταση…

Έστω…
Ζ. Κ.