«Μπόμπα»: Πηγαίνει η Ελένη στο Star;

26.06.2013
Κάθε χρόνο την πρωταπριλιά αγαπημένο ψέμα είναι η τηλεοπτική μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη σε άλλο κανάλι.

Το Mega, ως το απόλυτο αντίπαλο δέος των καναλιών που την φιλοξενούσαν (ΑΝΤ1, Alpha) ήταν σχεδόν επί μονίμου βάσεως το κανάλι που «άρπαζε» την ωραία Ελένη. Και ξαφνικά, καλοκαιριάτικα και λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν «σκάει» η φήμη, που γίνεται όλο και πιο έντονη ότι το Λενιώ «μετακομίζει» στο Star.

Σοκ και δέος λέμε, με τα δημοσιεύματα, να προβάλλουν και ακλόνητα επιχειρήματα για την μετακίνηση – έκπληξη (αν γίνει) στα χρονικά της τηλεόρασης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λοιπόν, η Ελένη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Alpha, αφού βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά. Και σύμφωνα με κάποιες διαρροές, η πρόταση του καναλιού είναι ένα τα μάλα γενναιόδωρο haircut που υπερβαίνει το 50% του νυν συμβολαίου της.

Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι πρότειναν στην Ελένη ο μισθός της στο νέο συμβόλαιο να είναι το 1/3 αυτών που παίρνει μέχρι σήμερα. Μιλάμε για οικονομικό... καταποντισμό, όχι αστεία. Και κάπου εδώ «βάζουν» στα σενάρια ως... σίφουνα το Star που θέλει να κάνει το μεγάλο τηλεοπτικό μπαμ και στον ψυχαγωγικό τομέα. Γιατί στον ενημερωτικό έγινε με την μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πάντως, αυτό που είναι σίγουρο στην όλη ιστορία (μεταξύ μας διαθέτει μπόλικη φαντασία, αν και στην τιβι ποτέ δεν ξέρεις και ποτέ μη λες ποτέ) είναι οι άριστες σχέσεις της Ελένης με τον Κοντομηνά. Όπως και το γεγονός ότι το κανάλι επενδύει πάνω της και δεν θα την άφηνε να φύγει έτσι απλά. Εξάλλου, λέγεται ότι είναι τυπική διαδικασία η ανανέωση του συμβολαίου της με τον Alpha και θα γίνει με το τέλος της εκπομπής, τις επόμενες μέρες.

Δεν μένει λοιπόν να δούμε, ποιο από τα παραπάνω σενάρια θα επιβεβαιωθεί