Το πρώτο τιτίβισμα της Καρντάσιαν μετά τη γέννα

28.06.2013
Η μέχρι πρότινος υπερδραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ριάλιτι σταρ παρέμεινε όλως παραδόξως απόλυτα αδρανής από τις 15 Ιουνίου που έγινε μανούλα. Μέχρι τώρα.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) υποδέχτηκε την κορούλα της, Νόρθ Γουεστ (North West) –ή Νόρι, όπως θα τη φωνάζουν χαϊδευτικά- πριν από λίγες μέρες και από εκείνη τη στιγμή δεν είχε δώσει σημεία –ιντερνετικής- ζωής.

Χθες όμως είχε γενέθλια η αδελφή της, Κλοέ (Khloe), γεγονός που υπήρξε η τέλεια αφορμή για δυναμική επανεμφάνιση.

Η 32χρονη διάσημη λεχώνα ευχήθηκε στην κατά 3 χρόνια μικρότερη αδελφή της μέσω Twitter χαρίζοντάς της μαζί με τις ευχές δύο πολύ ενδιαφέροντα κολάζ φωτογραφιών τους από το παρελθόν και το παρόν της οικογένειας, εκτός από άπειρες κοινές τους φωτογραφίες που ανέβασε, από τα μικράτα τους μέχρι σήμερα.

"Τότε- @khloekardashian Η εορτάζουσα! Σ' αγαπώ τόσο πολύ!!!", έγραψε στη λεζάντα δίπλα στο πρώτο κολάζ με τις παιδικές τους φωτογραφίες –όπου τα κορίτσια ποζάρουν και μαζί με τον μπαμπά τους, Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

"Τώρα- @khloekardashian. Ο πιο πιστός και υποστηρικτικός άνθρωπος στον πλανήτη. Η ζωή δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα, Κόουκς", έγραψε δίπλα στη φωτογραφία με το πιο πρόσφατο κολάζ η Κιμ, την οποία φήμες θέλουν να έχει πλέον "εμμονή" με τον θηλασμό και τα κιλά της…

Ζ. Κ.