Τζολί: ο πρώην ήξερε πρώτος για τη μαστεκτομή

28.06.2013
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) αποκαλύπτει πότε και πώς έμαθε το μυστικό για την προληπτική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η πρώην σύζυγός του.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους όταν έμαθε από τους γιατρούς της ότι είχε υπερβολικά υψηλές πιθανότητες να παρουσιάσει καρκίνο μαστού. Έχοντας ήδη χάσει τη μαμά της από την επάρατη νόσο η απόφαση ήταν μονόδρομος, όπως ισχυρίστηκε η ίδια η 38χρονη σταρ, προκειμένου "τα δικά της παιδιά να μην τη στερηθούν τόσο νωρίς όσο εκείνη στερήθηκε τη δική της μανούλα".

Στο πλευρό της Άντζι σε όλη αυτή τη διαδικασία, όπως πάντα, στάθηκε βράχος ο σύντροφος της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), αλλά, όπως προκύπτει και ο δεύτερος σύζυγός της –γιατί υπήρξε και πρώτος.

"Ήθελε να το γνωρίζω από πριν για να μη φρικάρω", παραδέχτηκε ο 57χρονος ηθοποιός που διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την Τζολί, αλλά και τον Πιτ.

"Όταν είσαι τόσο καλός φίλος με τον άλλο, αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις να το μάθεις από τις ειδήσεις", υπογράμμισε ο Μπιλι Μπομπ. Καλύτερα, όμως να μην το μάθει αυτό ο πατέρας της Αντζελίνα, ο οποίος πληροφορήθηκε το συγκλονιστικό νέο όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Στο μεταξύ, η Αντζελίνα αναρρώνει τέλεια μετά την περιπέτεια της υγείας της και φήμες τη θέλουν να ετοιμάζεται για δύο (!) ακόμη παιδιά.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η Τζολί και ο Θόρντον γνωρίστηκαν το 1999 στα γυρίσματα της ταινίας "Ερωτικές αναταραχές" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζ. Κ.