Αλίσα: η άγνωστη καψούρα του Τσάνινγκ

04.07.2013
Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο αποκαλύπτει ποια γυναίκα έκανε την καρδούλα του να χτυπά όταν ήταν μικρός.

Μόλις πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Τσάνινκ Τέιτουμ (Channing Tatum) ενώ ταυτόχρονα προωθεί και τη νέα του ταινία "Τhe White House Down", οπότε οι συνεντεύξεις είναι σε ημερήσια διάταξη.

Σε αυτή που έδωσε στο "Elle" ο 33χρονος σταρ αποκάλυψε την πρώτη του "εμμονή" με ηθοποιό, που δεν ήταν άλλη από την Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) η οποία παρότι είναι μόλις 7 χρόνια μεγαλύτερή του, είχε μπει από πολύ νωρίς στο… κουρμπέτι.

Η Αλίσα έγινε διάσημη ως παιδί σταρ παίζοντας την κόρη του Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) στην τηλεοπτική επιτυχία των '80s, "Who' s the boss" και μετά ως η μία από τις αδελφές μάγισσες στη σειρά "Charmed".

Ε, κάπου εκεί ενδιάμεσα πρέπει να την έπαθε την "πλάκα" ο Τσάνινγκ ο οποίος παραδέχεται ευθαρσώς ότι "Αυτή ήταν η μία και μοναδική", συμπληρώνοντας ότι "θα ήθελε πολύ να τη συναντήσει κάποια μέρα από κοντά".

"Αλήθεια, είναι παντρεμένη, έτσι δεν είναι;", αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Τέιτουμ, του οποίου η σύζυγος έφερε πριν από λίγο καιρό στον κόσμο την κορούλα τους, Έβερλι (Everly).

Και ναι, η Αλίσα είναι παντρεμένη με τον ατζέντη Ντέιβιντ Μπουλιάρι (David Bugliari) με τον οποίο έχουν και έναν γιο σχεδόν δύο ετών, τον Μάιλο (Milo).

Ζ. Κ.