Υπερβολική δόση κοκαΐνης για τη Λίντσεϊ Λόχαν

08.07.2013
Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πατέρας της ηθοποιού που δεν φαίνεται να καταφέρνει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της.


Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) πήρε υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ηλικία 18 ετών, σύμφωνα με τον πατέρα της, Μάικλ (Michael), ο οποίος υποστηρίζει ότι "τα προβλήματα της κόρης του με τα ναρκωτικά ξεκίνησαν μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της".

"Η Λίντσεϊ ήταν στη Νέα Ορλεάνη όπου γύριζε την ταινία 'Έρωτας στην τύχη' όταν μου τηλεφώνησαν ότι είχε κάνει υπερβολική δόση κοκαΐνης", αποκαλύπτει στη βρετανική εφημερίδας "The Sun" ο 53χρονος Λόχαν, εξηγώντας ότι ένας από τους βοηθούς της της είχε δώσει το ναρκωτικό.

"Ήμουν τόσο θυμωμένος που πήρα ένα όπλο από το σπίτι και σκόπευα να πάω στη Νέα Ορλεάνη για να τον σκοτώσω", συνέχισε ο Μάικλ τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στην κόρη του.

Αντ' αυτού, ο Λόχαν τράκαρε στον δρόμο για το αεροδρόμιο και συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια, μένοντας τελικά έναν χρόνο στη φυλακή.

Ο πατέρας της Λίντσεϊ δεν θεωρεί τυχαία τη χρονική συγκυρία καθώς το περιστατικό συνέπεσε με τον χωρισμό του από τη μητέρα της, Ντίνα (Dina), τον οποίο, προφανώς η νεαρά δεν μπόρεσε να "κουμαντάρει" σωστά.

Αυτή την εποχή η 27χρονη πια Λίντσεϊ, έχοντας περάσει ουκ ολίγες φορές τις αίθουσες των δικαστηρίων και των φυλακών, βρίσκεται ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί κάποια στιγμή ότι στη ζωή της "έχει 'κάνει' κοκαΐνη τέσσερις ή πέντε φορές".

Ζ. Κ.