Γιατί έχει εξαφανιστεί η Κιμ Καρντάσιαν;

08.07.2013
Από τη στιγμή που έγινε μανούλα η ριάλιτι σταρ σιωπά… ύποπτα.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της από τη σχέση της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) στις 15 Ιουνίου.

Παρότι μέχρι εκείνη τη στιγμή η 32χρονη Κιμ στην ουσία ζούσε μέσα στα σόσιαλ μίντια… εξαφανίστηκε!

Ένα τιτίβισμα για να ευχηθεί στην αδελφή της και μια φωτογραφία της που ανέβασε η Κλοέ (Khloe) στο δικό της Twitter είναι τα μόνα "σημεία ζωής" που έδωσε η Κιμ μετά την άφιξη της μικρής Νορθ (North).
Και τώρα, πηγές κοντά στη δημόσια λεχώνα αποκαλύπτουν στο περιοδικό "Closer" ότι το θέμα της είναι "οι ανασφάλειες για το αν είναι επαρκής ως μητέρα".

"Η πλάτη της πονά από τη γέννα ακόμη, τα πόδια της δεν έχουν ξεπρηστεί από την εγκυμοσύνη, δεν μπορεί να βαδίσει κανονικά, κλαίει συνέχεια γιατί δεν τα πολυκαταφέρνει με τον θηλασμό και δεν κοιμάται", εξηγεί η πηγή, τονίζοντας πως παρόλο που η Κιμ λατρεύει την κάθε στιγμή με το μωρό της, δεν φαίνεται να νιώθει καμία σιγουριά ότι θα καταφέρει να είναι καλή μαμά.

Γι' αυτό τον λόγο, λέγεται ότι η Κιμ έχει στραφεί πολύ προς την αδελφή της Κόρτνεϊ (Kourteney) για συμβουλές καθότι το μωρό ήρθε πέντε εβδομάδες νωρίτερα και την έπιασε "απροετοίμαστη".

"Ούτε νταντά δεν έχει ακόμη για τη μικρή, αφού όταν αναγκάστηκε να γεννήσει βρισκόταν στη διαδικασία των συνεντεύξεων πιστεύοντας ότι ακόμη είχε πολύ χρόνο μπροστά της".

Κατά τα άλλα, φήμες θέλουν την Κιμ και τον Κάνιε να έχουν κάνει την πρώτη έξοδο μετά τη γέννα καθώς λέγεται ότι πήραν τη Νόρι τους (όπως φωνάζουν το μωρό χαϊδευτικά) και πήγαν στο σπίτι του Μπρους Τζένερ για τη γιορτή της 4ης Ιουλίου. Επίσημα όμως, ακόμη τίποτα…

Ζ. Κ.