Ηλιάδη: Μιλά για την επανασύνδεση με την οικογένεια της

09.07.2013
Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια και απίστευτα σκηνικά που τα περισσότερα έγιναν αγαπημένο θέμα σε μεσημεριανές εκπομπές, η Αγγελική Ηλιάδη αποκατάστησε τις ταραγμένες σχέσεις με την οικογένεια της.

Η γνωστή τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή και όλοι μαζί αναπληρώνουν τα χρόνια που έχασαν χωριστά. Μάλιστα, η Ηλιάδη συγκατοικεί στο σπίτι της στη Βούλα με τον αδελφό της Κώστα, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου» δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Και συνεχίζει: «Σε κάθε περίοδο της ζωής μας μπορεί να δείχνουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ανάλογα με το τι βιώνουμε, τι περνάμε. Σαφώς μπορεί να έχω μετανιώσει για πολλά, αλλά προσπαθώ με τον δικό μου τρόπο να δείχνω στους δικούς μου ότι τους αγαπώ πολύ».

Στην ίδια συνέντευξη μιλούν και οι γονείς της, οι οποίοι μένουν στη Νέα Σμύρνη, αλλά έχουν αναλάβει το μεγάλωμα του μικρού Μπαμπίνου, ο οποίος τρέφει αδυναμία στον παππού και τη γιαγιά του.

«Μου έλειπε η Αγγελική. Της έχω αδυναμία , μικρή την φώναζα ''κικο'' και φρόντιζα να μην της λείψει τίποτα» δηλώνει ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της τονίζει: «Νιώθω ανακούφιση! Περάσαμε πολλά, αλλά όταν μιλήσαμε , ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».