Μελέτη - Γιατί κινδύνευσε να πάθει κατάθλιψη;

24.07.2013
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αναμφισβήτητα από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες των τελευταίων ετών αφού από το Σεπτέμβριο του 2005 οπότε και μας πρωτοσυστήθηκε μέχρι σήμερα, μας κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από τις εκπομπές της.

Αν θυμάσαι, όταν πρωτοξεκίνησε στον «Πρωϊνό Καφέ» είχε γίνει γνωστή μέσα σε μία νύχτα κυριολεκτικά, ενώ την τρίτη χρονιά που βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης, ήταν γνωστό ότι είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας αφού χρειάστηκε να απουσιάσει κιόλας από το πλατό.

"Κάποια στιγμή στη ζωή σου γίνεται κάτι που σε φτάνει στο σημείο μηδέν και τότε ξυπνάς και θέλεις να κάνεις αλλαγές εσωτερικές κι εξωτερικές", δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο εκείνη η χρονιά ζόρικη.

"Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών, με δυσάρεστα γεγονότα που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά και διαδεχόταν το ένα το άλλο" φέρεται να είπε η Ελεονώρα σε στενό της συνεργάτη, λίγο μετά τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Και συμπλήρωσε: "Η δουλειά που κάνουμε απαιτεί να μην περνάει τίποτα από όσα νιώθουμε προς τα έξω. Αυτό με έκανε να πιεστώ πολύ και να ζω μια διπλή ζωή: μία της απόλυτης έκθεσης μέσω της δουλειάς και μία μέσω της απόλυτης κατάρρευσης σε προσωπικό επίπεδο".

Τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι ελπίζουμε ότι η παρουσιάστρια θα μπορέσει να χαλαρώσει και να επανέλθει ακμαία από το Σεπτέμβριο στην οθόνη μας.

Ν.Ε.