Για πόσα χρόνια ακόμα η Ελένη στον Alpha;

24.07.2013
Την τηλεοπτική σεζόν –ήδη από το Φεβρουάριο- είχαν αρχίσει να οργιάζουν οι φήμες για την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη που έφτανε στη λήξη του.

Κι ενώ πάντα η Ελένη πριν πάει διακοπές, μας έχει συνηθίσει να έχει τακτοποιήσει τέτοιου είδους εκκρεμότητες, φέτος για πρώτη φορά η παρουσιάστρια έφυγε για την Άνδρο χωρίς να έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Αυτό έδωσε τροφή σε ορισμένους καλοθελητές μέχρι και να πουν ότι δε θα ανανεώσει με Alpha και δεν αποκλείεται να την αντικαταστήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (για πολλούς σενάριο επιστημονικής φαντασίας).

Ωστόσο, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Την ωραία Ελένη δεν την κουνάει καμία από το θρόνο της αφού ανανέωσε τη συνεργασία της για 3 ακόμα χρόνια με τον Alpha.

Στο Δελτίο Τύπου του σταθμού διαβάσαμε:

"Η ευχή είναι πάντα «Να τα εκατοστίσεις», αλλά στην τηλεόραση μετράει αλλιώς ο χρόνος! Οκτώ χρόνια που πέρασαν, συν τρία χρόνια που έρχονται -ξεκινώντας από σήμερα- είναι όλα τους σαν μια ολόκληρη ευτυχισμένη ζωή.

Ο Alpha ανανεώνει για τρία ακόμα χρόνια τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας το αυτονόητο: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2005 φέρνοντας κάθε μέρα στην μικρή οθόνη δύναμη, ενέργεια, τη φρεσκάδα του καινούργιου και τη διαχρονικότητα της κλασικής αξίας.

Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει με το νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο να συνωμοτεί με τον τηλεθεατή στο πλαίσιο μιας προσωπικής σχέσης που εξαφανίζει το γυαλί. Όπως μόνο αυτή γνωρίζει."

Ν.Ε.