Είναι ο Μαρτάκης gay; Τι απάντησε ο ίδιος

24.07.2013
Από την πρώτη φορά που είδαμε τον Κώστα Μαρτάκη στο Dream Show του Alpha η αλήθεια είναι ότι μια φούντωση μια φλόγα στο γυναικείο πληθυσμό τη έφερε.

Λίγο το γυμνασμένο σώμα χάρη στην ενασχόλησή του παλαιότερα με τον αθλητισμό, λίγο τα μάτια του, τα κορίτσια δεν άργησαν να αρχίσουν να ουρλιάζουν για πάρτη του.

Πέραν των κολακευτικών σχολίων για την εμφάνισή του, κατά καιρούς είχαν ακουστεί φήμες που τον ήθελαν να είναι ομοφυλόφιλος, οι οποίες «πατούσαν» στο γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχουμε δει επίσημα με την (όποια) αγαπημένη του.

Μέχρι τώρα ο ίδιος δεν είχε μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα επί του θέματος, αλλά φαίνεται αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική.

Σε συνέντευξή του στο DownTown, σε σχετική ερώτηση, ο Κώστας ξεκαθάρισε ότι τους τελευταίους επτά μήνες είναι μόνος του, αλλά δεν τίθεται θέμα να είναι gay.

Τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι είναι μόνος το τελευταίο διάστημα, θέλει πολύ να βρει μια κοπέλα που να τον καταλαβαίνει και να κάνει μαζί της οικογένεια.

Ξεκαθάρισε πως, αν ήταν ομοφυλόφιλος, πιθανόν θα το έλεγε ο ίδιος, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι τα διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που κυκλοφορούν, δεν τον αγγίζουν.

Άλλωστε, όπως είπε, έχουν ακουστεί διάφορα για αυτόν και την προσωπική του ζωή από το ξεκίνημά του. Και πού ’σαι ακόμα, Κώστα... Υπομονή να έχεις να ακούς.

Ν.Ε.