Γιατρός Τζάκσον: αφήστε με ήσυχο γιατί θα μιλήσω

24.07.2013
Από τη φυλακή όπου βρίσκεται, ο Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray) προειδοποιεί ότι καλύτερα να μην ανοίξει το στόμα του γιατί θα "χαλάσει ο κόσμος".

Η δίκη που εξετάζει τη μήνυση της μαμάς και των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) εναντίον της εταιρείας AEG που διοργάνωσε τις τελευταίες συναυλίες του βασιλιά της ποπ εξελίσσεται και λέγεται ότι ένας από τους μάρτυρες που πρόκειται να κληθούν είναι και ο προσωπικός γιατρός του βασιλιά της ποπ.

Θυμίζουμε ότι στη δίκη για τον θάνατο του Τζάκο, ο οποίος πέθανε το 2009 από υπερβολική δόση του ισχυρότατου ηρεμιστικού Propofol, ο δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης –που παρεμπιπτόντως λήγουν όπου να' ναι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τιμωρημένος παθολόγος απειλεί με "μυστικά που καλύτερα να μείνουν μυστικά", όμως αυτή τη φορά η ένταση είναι μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο Μιούρεϊ ακούγεται σε ένα φωνητικό μήνυμα να ζητά τόσο από την AEG όσο και από την οικογένεια Τζάκσον να μην τον καλέσουν στο δικαστήριο.

"Έχω βάλει τελεία. Σας παρακαλώ σταματήστε. Αν δεν το κάνετε, ας είναι αυτή η τελευταία μου προειδοποίηση και για τις δύο πλευρές. Μη με πιέσετε να καταθέσω. Θεωρήστε αυτό το μήνυμα ως επερχόμενη πυρηνική προειδοποίηση. Φτάνει πια ως εδώ", λέει ο άντρας που πιστεύεται ότι είναι ο Μιούρεϊ στο φωνητικό μήνυμα τονίζοντας ότι το "πυρηνικό μυστικό" που κρύβει καλά τόσα χρόνια αφορά στις πραγματικές σχέσεις που είχε ο Μάικλ με την οικογένειά του.

"Φτάνει πια ως εδώ. Δεν έχω άλλη αντοχή στα ψέματα. Αν αυτό συνεχιστεί, αυτή τη φορά θα πω την αλήθεια και θα είμαι ειλικρινής", λέγεται ότι συνεχίζει η προειδοποίηση-απειλή στο μήνυμα ενώ η απορία είναι εύλογη και αφορά στην "απόκρυψη" στοιχείων κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης, η οποία και τον καταδίκασε.

Ζ. Κ.