Άνιστον: Ο Θερού της έσπασε δάχτυλο. Θα γίνει γάμος;

29.07.2013
Ένα "οικιακό" ατύχημα αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, που όμως -ευτυχώς- δεν άφησε μεγάλο κουσούρι, ενώ μιλά επίσης και για τον γάμο της.


Ύστερα από τον άσχημο τρόπο με τον οποίο είχε λήξει ο πρώτος της γάμος με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) -ο οποίος γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και είδε το φως το αληθινό- η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) υπήρξε κάτι παραπάνω από επιφυλακτική στο να ξαναπεί το "Ναι".

Ήταν όμως ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) που κατάφερε να την κέρδισε με τέτοιον τρόπο ώστε να θέλει να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Οι φήμες για γάμο και για εγκυμοσύνη έχουν οργιάσει τον τελευταίο χρόνο, με τους ίδιους τους άμεσα ενδιαφερόμενους να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους.

Και να που με αφορμή συνέντευξη τύπου για την ταινία της "We' re the Millers", η 44χρονη σταρ βάζει τα πράγματα στη θέση τους, το ένα μετά το άλλο.

"Απλά θέλουμε να το κάνουμε όταν θα είναι τέλειο και δεν βιαζόμαστε. Και δεν είναι οι δουλειές που μας πιέζουν. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία", ξεκαθάρισε η Τζεν διαψεύδοντας με έμφαση όλα όσα έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί σχετικά όλο αυτό τον καιρό, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι με τον καλό της "έτσι και αλλιώς νιώθουν ήδη σαν παντρεμένοι".

"Δεν έχουν υπάρξει ματαιώσεις γάμου. Δεν έχουν υπάρξει αναβολές γάμου. Δεν έχουν υπάρξει τσακωμοί σχετικά με το πού και το πότε του γάμου", βροντοφωνάζει η Τζεν. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Υπήρξε βέβαια και ένα ατύχημα που είναι πιθανό να έπαιξε και τον ρόλο του.

"Έχω ένα σπασμένο δάχτυλο στο πόδι. Δεν θέλω να ξεμπροστιάσω τον γλυκό τον αρραβωνιαστικό μου, όμως έχει κάτι τεράστια πόδια και φοράει και κάτι μπότες... Πάτησε επάνω στα δάχτυλά μου και ξέρω ότι το ένα το έχει σπάσει. Το νιώθω", συμπλήρωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Άνιστον, η οποία ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει αποφασίσει να καλέσει στον γάμο τη μαμά της.

Ζ. Κ.