Ο Τζόνι Ντεπ εγκαταλείπει τον κινηματογράφο

29.07.2013
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο 50χρονος σταρ, η ώρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του, δεν είναι πια καθόλου μακριά.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία των '80s, "21 Jump Street", όμως πολύ γρήγορα ξεχώρισε δημιουργώντας παράλληλα έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα εντός αλλά και εκτός οθόνης.

Η τελευταία του ταινία "Lone Ranger" δεν έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές, ενώ εισπρακτικά χαρακτηρίζεται μάλλον ως "καταστροφή".

"Εγώ δεν έχω υψηλές προσδοκίες και τα νούμερα δεν με αφορούν. Άλλοι όμως νοιάζονται πολύ", δήλωσε σχετικά ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος παρά το ότι μέχρι το 2015 έχει σχέδια για επόμενες ταινίες, αποκάλυψε ότι δεν βλέπει καθόλου μακριά το τέλος της κινηματογραφικής του καριέρας.

"Υπάρχουν κάποια πιο ήσυχα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις;", τον ρωτά δημοσιογράφος του BBC σε συνέντευξη που πρόκειται αν βγει στον αέρα σύντομα.

"Ναι, δεν θα με πείραζε καθόλου αυτό. Δεν λέω ότι εγκαταλείπω τώρα, όπου νάναι, αλλά θα έλεγα ότι δεν το βλέπω και για πολύ μακριά", απάντησε ο Τζόνι, ο οποίος βέβαια μιλά εκ του ασφαλούς καθώς πέρσι μόνο είχε καταταγεί στην πρώτη θέση του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο υψηλά αμειβόμενος ηθοποιός με περιουσία που ξεπερνά τα $75 εκατομμύρια.

Όσο για τα πιο "ήσυχα" πράγματα που έχει στον νου του ο Τζόνι; Σίγουρα αυτά έχουν να κάνουν με τη νέα του -όνομα και πράγμα- αγαπημένη, την 24χρονη Άμπερ Χερντ (Amber Heard) με την οποία πια κυκλοφορούν επίσημα και παντού μαζί. Ακόμη και με τα παιδιά του, από την πολύχρονη σχέση του με τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) που έληξε πέρσι.

Ζ.Κ.