Τα ξαναβρήκαν Ρόμπερτ Πάτινσον & Κρίστεν Στιούαρτ;

06.08.2013
Μπορεί το Twilight να ολοκληρώθηκε σε 5 μέρη, αλλά ο έρωτας των πρωταγωνιστών, Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον έχει αρχίσει να θυμίζει "Τόλμη και Γοητεία".

Η πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση τους ήρθε όταν αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2012 το φλερτ της Κρίστεν (να το πούμε κομψά, δεν ήμασταν και μπροστά στην τελική) με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της στη «Χιονάτη», Ρούπερτ Σάντερς.

Από τότε τα χαλάνε, τα φτιάχνουν, τα ξαναχαλάνε, έχουν χάσει κι αυτοί μαζί με εμάς το λογαριασμό. Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν ότι δε μιλιόντουσαν καν, ενώ ο Ρόμπερτ είχε διαρρεύσει ότι είχε σχέση με το μοντέλο- ηθοποιό, Riley Keough.

Το τελευταίο δεν το γνωρίζουμε αν ισχύει, αλλά αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι την περασμένη Κυριακή ο Ρόμπερτ εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της Κρίστεν στο Λος Άντζελες από το οποίο είχε μαζέψει τα πράγματά του νωρίτερα φέτος κι είχε φύγει.

Απ’ ότι φαίνεται οι δυο τους -αν μη τι άλλο- μιλάνε πλέον αν κι ο φωτογράφος που τους την είχε στημένη απέξω από τη βίλα της Κρίστεν, ανέφερε στο x17 ότι ο νεαρός ηθοποιός φαινόταν νευρικός καθώς έμπαινε μέσα κι έμεινε εκεί μερικές ώρες.

Προσπάθησε δε να είναι όσο πιο διακριτικός γίνεται προκειμένου να μην τον αντιληφθεί κανείς. Τώρα το τι συζήτησαν μεταξύ τους, δεν το γνωρίζουμε, αλλά δεν αποκλείεται να αναφέρθηκαν στη φροντίδα των 2 σκύλων τους που μέχρι στιγμής μοιράζονται.

Ωστόσο, η Κρίστεν έμαθε ότι ο Ρόμπερτ τα δίνει σε φίλους του κι η Κρίστεν τα ‘χει πάρει μαζί του και θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του, ώστε να πετύχει να αναλάβει μόνοι της τη φροντίδα τους.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ