Πού βρήκε καταφύγιο ο Φυσσούν μετά την έξωση;

07.08.2013
Mετά από την μεγάλη ταλαιπωρία με την βίαιη έξωση που έγινε στον Πέτρο Φυσσούν και την σύζυγο του, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον βρήκε καταφύγιο σε φιλικό του σπίτι στην περιοχή της Λυκόβρυσης λίγα μόλις λεπτά από τη μονοκατοικία όπου ζούσαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Το παν στυην ζωή είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους να είναι κοντά σου στα εύκολα και στα δύσκολα και έτσι ο ηθοποιός και η σύζυγος του δέχτηκαν την πρόταση της φιλικής οικογένειας για να τους φιλοξενήσουν μέχρι να φτιάξει η κατάσταση όπως διαβάσαμε στην Espresso.

"Δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν στο νοσοκομείο.Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μας έδωσε τελεσίγραφο να μαζέψουμε τα πράγματα μέχρι τη Δευτέρα, γιατί θα φύγει για spa στο Παρίσι και θα επιστρέψει, όπως μας είπε, στις 25 του μηνός. Λέει ότι δεν αντέχει τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, την κατηγορεί κόσμος ακόμη και στον δρόμο, και φεύγει για να ξεχαστεί το θέμα" αποκαλύπτει η σύζυγός του, Νικολέτα Φυσσούν, στην Espresso. Τι να πει κανείς... Να θέλεις να πας για σπα και να μην σε αφήνουν...Τςτςτς

Ε.Α.