Χολίδης: "Χωρίσαμε με την Δούκισσα"

07.08.2013
Aπό την γνωριμία τους στην συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του Mega “Όμορφος κόσμος”, μέχρι τις πρώτες κοινές εμφανίσεις και τις σκέψεις για συγκατοίκηση περάσαμε στον χωρισμό. Πώς έγιναν όλα έτσι δεν ξέρουμε όμως όπως φαίνεται ο Χρήστος Χολίδης έχει πάρει επάνω του το βάρος του χωρισμού τους.

Ο φόρτος εργασίας ήταν μία από τις αιτίες του χωρισμού τους σίγουρα αφού ο τραγουδιστής δούλευε "περίεργες" ώρες. Η Δούκισσα είχε τις σπουδές, την πρακτική, την εκπομπή, τις φωτογραφίσεις και τελικά όπως φαίνεται τα παιδιά δεν είχαν και πολύ χρόνο για τη σχέση τους.

Έργένης δήλωσε ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του με την Δούκισσα και πήρε πάνω του την ευθύνη. “Τελικά τα κατάφεραν και μας χώρισαν. Είναι αλήθεια, ναι. Ασφαλώς και το ρήμα “κατάφεραν” το χρησιμοποιώ χαριτολογώντας. Για πολύ καιρό ακούγαμε και εμείς διάφορα, χώρισαν δεν χώρισαν, κυρίως αυτό συνέβαινε επειδή δεν βγαίναμε έξω και καθόμασταν σπίτι μας. Να όμως που ήρθε η στιγμή. Χώρισα παιδιά ! Βαράτε τώρα, αλλά τουλάχιστον βαράτε εμένα γιατί εγώ αντέχω”.

Όσο για τις φήμες ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ο Χρήστος Χολίδης είπε στο HELLO: «Όλο αυτό τον καιρό ακούω και βλέπω και εγώ ο ίδιος να γράφονται γελοιότητες. Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα απ’ όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι, που έχουν ανακατέψει μέσα σε αυτή την ιστορία κόσμο και κοσμάκη. Θα το χαρακτήριζα άνανδρο όλο αυτό γιατί κάποιος που με γνωρίζει καλά δεν θα έγραφε τέτοιου είδους πράγματα. Θα αρκεστώ να σας πω ότι ο μάγκας φαίνεται όταν φεύγει. Θα πάρω το βάρος πάνω μου και εάν θέλει να επιμένει κάποιος να ασχοληθεί με αυτή την ιστορία, επαναλαμβάνω βαρέστε εμένα και κανέναν άλλο».

Η εμφάνιση μάλιστα του Χρήστου χωρίς την Δούκισσα στο πλευρό του στην Μύκονο και οι φήμες πως το κορίτσι το διεκδικεί πρόσωπο της showbiz δίνουν και παίρνουν. Το τι θα γίνει οι δυο τους το ξέρουν, εμείς όμως να πούμε ότι ευχόμαστε να το ξαναδούν το θέμα και να τα βρουν!

Ε.Α.