Οι σταρ των τούρκικων συλλαμβάνονται για ναρκωτικά

07.08.2013
Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη η κούκλα Γκιζέμ Καρατζά, η Μουαζέζ από την «Θανάσιμη Ομορφιά», που τον περασμένο Γενάρη έστρεψε επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όχι όμως λόγο της δουλειάς της!

Όπως αποδείχτηκε ύστερα από παρακολούθηση εννέα μηνών και έφοδο σε σπίτι, η αστυνομία συνέλαβε 40 άτομα, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός και δύο ακόμη συνάδελφοί της που έχουμε δει σε τούρκικα σήριαλ, η Σεντά Ακμάν και ο Τζεμάλ Χιουνάλ.

Η αστυνομία εντόπισε συνολικά 20 κιλά ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης. όλη λοιπόν η ....παλιοπαρέα πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και απολογήθηκε το επόμενο πρωί στον εισαγγελέα ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με τις δίκες τους να αναμένονται το επόμενο διάστημα όπως είδαμε στο περιοδικό «Λοιπόν». Μετά από αυτό η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε νέες συλλήψεις άλλων καλλιτεχνών.

Από τη μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας, συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους ο δημοφιλής Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ) που συνελήφθη στις διακοπές του στην Άγκυρα. Όπως φαίνεται οι πρωταγωνιστές των τούρκικων είναι τίγκα στα ναρκωτικά και δεν αποκλείεται να ακούσουμε και άλλα διάσημα ονόματα σύντομα.


Ε.Α.