Πρωταγωνιστής blockbuster ολόγυμνος στο Διαδίκτυο... Ποιός είναι;

07.08.2013
Ο 20χρονος Τζος Χάτσερσον (Josh Hutcherson) είδε τις μετοχές και το κασέ του να ανεβαίνουν πολύ όταν πρωταγωνίστησε στο πρώτο μέρος των Hunger Games το 2012.

Κι επειδή για να θεωρηθείς γνήσιος σταρ του Χόλυγουντ πρέπει να μπλέξεις σε κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο σκάνδαλο, του ήρθε κουτί το παρακάτω συμβάν είτε ιθσχύει είτε όχι.

Στο Διαδίκτυο λοιπόν, διέρρευσε μια φωτογραφία που τον δείχνει όρθιο, ολόγυμνο με τα προσόντα του σε όλο τους το μεγαλείο.

Βέβαια, μην ψάξεις να βρεις το κεφάλι του γιατί απλά δε φαίνεται. Κι εκεί ακριβώς ξεκινάει η παραφιλολογία, σύμφωνα με την οποία η φωτογραφία είναι ενός χρόνου όταν ο Χάτσερσον διατηρούσε προφίλ σε site γνωριμιών.

Εκεί μιλούσε με κοπέλες, τώρα αν παίχτηκε κάτι παραπάνω, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, δεν ήμασταν και μπροστά.

Πάντως, ο ηθοποιός φέρεται να τους έστελνε γυμνές XXX φωτογραφίες του, αλλά και βιντεάκι όπου αυτοϊκανοποιούνταν. Μία από αυτές τις κοπέλες, πούλησε τη φωτογραφία κι εκείνη «βρήκε το δρόμο της» για το Διαδίκτυο.

Ο Χάτσερσον λέγεται ότι είναι έξαλλος κι απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιοποίησαν την επίμαχη φωτογραφία.

Πάντως, όπως και να ‘χει, any publicity is good publicity, οπότε και πάλι κερδισμένος βγαίνει ο νεαρός ειδικά εν όψει της πρεμιέρας της 2ης ταινίας του Hunger Games το ερχόμενο φθινόπωρο.

Νικόλας Εμμανουήλ