Ποιός γκέι πρωταγωνιστής παντρεύτηκε πέρσι;

07.08.2013
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σταρ του εξωτερικού μιλούν ανοικτά για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις χωρίς να φοβούνται ότι θα επηρεαστεί αρνητικά η καριέρα τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Μπεν Γουίσοου (Ben Whishaw), τον οποίο είδαμε στο Skyfall στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ να υποδύεται τον Q και πρόκειται να εμφανιστεί και στην επόμενη ταινία του πράκτορα 007.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο εκπρόσωπος του Γουίσοου επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είναι gay και παντρεύτηκε πέρσι το σύντροφό του στο Σύδνεϋ.

"Ο Μπεν ποτέ δεν έκρυψε τη σεξουαλικότητά του, αλλά όπως πολλοί ηθοποιοί προτιμά να μη μιλάει για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή παρά μόνο για τη δουλειά του. Επειδή κυκλοφορούν φήμες, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ben κι ο Μαρκ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2012. Είναι υπερήφανοι και πολύ χαρούμενοι για την απόφασή τους".

Σε συνέντευξή του στο gay περιοδικό OUT το 2011, ο ηθοποιός είχε δείξει τη στάση του απέναντι στο θόρυβο που δημιουργείται γύρω από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ηθοποιών:

«Ως ηθοποιός έχεις κάθε δικαίωμα να σέβονται την ιδιωτική σου ζωή και να διατηρείς το μυστήριο, ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητά σου κι απ’ ό,τι κάνεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αποτελούν θέμα δημόσιας συζήτησης μόνο και μόνο επειδή η δουλειά σου απευθύνεται στο κοινό.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μετατρέπουν τους ηθοποιούς σε σταρ. Είναι δύσκολο να μιλάμε για αυτό. Γι 'αυτό δεν θέλω να πάω σε αυτό το θέμα, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι πρόκειται για ένα gay περιοδικό κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα εδώ πέρα».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ