Έγκυος επιτέλους η Τζένιφερ Άνιστον;

07.08.2013
Μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, όλοι έχουν βαλθεί να νοικοκυρέψουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, Τζένιφερ Άνιστον και να τη δουν επιτέλους μανούλα.

Μάλιστα, τότε κάποιοι είχαν πει ότι ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν το γεγονός ότι η Τζένιφερ ήθελε εκείνη την περίοδο να αφοσιωθεί στην καριέρα της στον κινηματογράφο (μόλις είχαν τελειώσει τα Φιλαράκια) κι όχι να κάνει παιδιά.

Αντίθετα, ο Μπραντ ήθελε διακαώς παιδιά κι όπως έδειξε η ιστορία η Αντζελίνα του εκπλήρωσε την επιθυμία σε τέτοιο βαθμό που σε λίγο θα ξεπεράσουν και την οικογένεια Φον Τραπ από τη «Μελωδία της Ευτυχίας».

Τώρα λοιπόν που η σχέση της Τζένιφερ με τον Τζάστιν Θερού έχει στεριώσει για τα καλά και το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν την εκκλησία, το όνειρο δείχνει να είναι πιο κοντά στην υλοποίησή του από ποτέ.

Συνεπώς, τι μένει; Να αρχίσουν για ακόμα μία φορά οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη να πάρουν φωτιά.

Κι επειδή ακόμα κι το πιο τρελό σενάριο θέλει ένα πάτημα για να δρομολογηθεί, κάποιοι το βρήκαν στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της Τζένιφερ, “We are the Millers” όπου το σατέν εφαρμοστό φόρεμα της ηθοποιού δεν άφησε πολλά στη φαντασία και την έδειξε λίγο φουσκωμένη στην κοιλίτσα.

Το σενάριο να φούσκωσε από το φαγητό όταν μιλάμε για πρεμιέρα ταινίας του Χόλυγουντ δεν παίζει ούτε με σφαίρες, άρα απορρίπτεται.

Άσε που σε κάποια φάση η Άνιστον λέγεται ότι έπιασε προστατευτικά την κοιλιά της, οπότε όλοι το ερμήνευσαν ως εγκυμοσύνη.

Τώρα αν τα παραπάνω ισχύουν ή είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, θα το ξέρουμε σε λίγους μήνες.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ