Πώς είναι σήμερα η "Δρ. Κουίν" Τζέην Σέιμουρ;

08.08.2013
Ίσως η πρώτη φορά που είδαμε την τότε 22χρονη κι ομολογουμένως κουκλίτσα Τζέην Σέιμουρ ήταν στην ταινία του Τζέημς Μποντ «Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν» στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ.

Αν και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλά έργα, ίσως ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος ήταν στη επιτυχημένη σειρά γουέστερν των ‘90s «Δρ. Κουίν: Μόνη στην Άγρια Δύση» που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Mega.

Συνολικά, η σειρά διήρκησε από το 1993 έως το 1998, δηλαδή συνολικά 6 σεζόν και 150 επεισόδια), ενώ οι εντονότατες αντιδράσεις των φαν μετά το τέλος της απέδωσαν καρπούς κι έτσι γυρίστηκαν εξτρά 2 τηλεταινίες το 1999 και το 2001.

Τα επόμενα χρόνια η Τζέην Σέιμουρ συνέχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες, ενώ σήμερα είναι μία γοητευτική γυναίκα ετών 62 με το χρόνο να δείχνει να έχει κολλήσει στη δεκαετία του ’90.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας “Austenland” την Τρίτη και με μια σύγκριση μπορείς να δεις ότι δεν υπερβάλλουμ καθόλου.

Ναι, προφανώς, έχει γίνει το απαραίτητο Photoshop, αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις σταρ και στην περίπτωσή της δε δείχνει τραβηγμένο, συμφωνείς;

Νικόλας Εμμανουήλ