"Θεά" η Κιμ στην πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα

16.08.2013
Ιδού γιατί η λεχώνα ριάλιτι σταρ αποφάσισε να αργήσει την "επίσημη πρώτη".

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε το πρώτο της παιδάκι στις 15 Ιουνίου και εκτός από δύο ποσταρίσματα στο Twitter και μια εμφάνιση-κονσέρβα στην εκπομπή της μαμάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) είχε κλειστεί στο καβούκι της.

Οι φήμες την ήθελαν να καθυστερεί την πρώτη στιγμή που οι φωτογράφοι θα την απαθανάτιζαν μετά τη γέννα γιατί ήθελε να έχει χάσει αν όχι όλα τα περισσότερα κιλά που είχε πάρει.

Και να που επαληθεύονται.

Η 32χρονη λεχώνα πήρε τον σύντροφό της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West), την κορούλα τους Νόρι (Nori) και μία ακόμη αγνώστων λοιπών στοιχείων γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι η νταντά της μικρής, και βγήκαν για φαγητό.

Οι φωτογραφίες που απέκτησε αποκλειστικά το δίκτυο TMZ αποδεικνύουν περίτρανα τη "νίκη" της Κιμ με τη ζυγαριά καθώς την απαθανατίζουν με μαύρο κολάν, τζιν πουκάμισο και ένα χαλαρό μπουφανάκι δεμένο στη μέση, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και η δίαιτα που λέγεται ότι ακολουθεί φαίνεται ότι αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ακόμη δεν είναι έτοιμη να στηθεί επίσημα στον φακό.

Για αυτή την εμφάνιση ακόμη αναμένουμε.