Ουίλιαμ & Κέιτ στις πρώτες οικογενειακές πόζες

20.08.2013
Λίγο μετά την αντάμωση τους στο Άνγκλεσι, το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Η λήψη που περιλαμβάνει δύο ενσταντανέ, είναι ερασιτεχνική και πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα της δούκισσας, Μάικλ Μίντλετον (Michael Middleton) στον κήπο του σπιτιού του στο Μπάκλμπέρι στις αρχές του μήνα, όταν η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κάθριν (Kathrine, Duchess of Cambridge) έμενε ακόμη με τους γονείς της για να τη βοηθήσουν στην προσαρμογή της μητρότητας.

Μαζί με τους δούκες του Κέμπριτζ και τον γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ (Prince George) ποζάρουν ο σκύλος των Μίντλετον, ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, Τίλι (Tilly) ξαπλωμένος σε δεύτερο πλάνο και φυσικά, ο Λούπο (Lupo) το διάσημο κόκερ σπάνιελ του ζευγαριού.

Στη δεύτερη πόζα από τα χεράκια του πατέρα Μίντλετον, το πριγκιπικό ζεύγος ποζάρει με τον διάδοχο αλλά δίχως τους τετράποδους φίλους του!

Όπως έγινε γνωστό χτες, η πριγκιπική οικογένεια έχει πλέον μεταβεί στο Άνγκλεσι της βόρειας Ουαλίας, στο σπίτι όπου ήδη έμενε το ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, προκειμένου ο Ουίλιαμ να βρίσκεται κοντά στην αεροπορική βάση στην οποία υπηρετεί ως πιλότος ελικοπτέρων διάσωσης.