Η Σούρι έσπασε το χέρι της

02.09.2013
Στο νοσοκομείο βρήκε το σαββατοκύριακο την κόρη του Τομ Κρουζ (Τομ Κρουζ) η οποία κατέληξε στον… γύψο.


Τον διάσημο πατέρα της –και συγκεκριμένα τον ρόλο του στις "Επικίνδυνες Αποστολές"- φαίνεται ότι πήγε να μιμηθεί η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) και τελικά έσπασε το χέρι της.

Παρόλο που περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, η είδηση επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο της μαμάς Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), η οποία δήλωσε στο περιοδικό "People" ότι "η Σούρι όντως έσπασε το χέρι της αλλά είναι μια χαρά".

Πληροφορίες θέλουν τη μικρή δεσποινίδα να αναρρώνει στο διαμέρισμα όπου ζουν με τη μαμά της στο Μανχάταν, εκείνη όμως δεν είναι εκεί.

Η 34χρονη ηθοποιός, η οποία πέρσι έδωσε τέλος στον 5χρονο γάμο της με τον 50χρονο σούπερ σταρ, βρίσκεται στο Κλίβελαντ του Οχάιο αυτό τον καιρό γυρίζοντας τη νέα της ταινία με τίτλο "Miss Meadows".

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν τον Τομ να κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανακερδίσει την πρώην σύζυγο –που του λείπει πολύ και της έγραψε και ένα δακρύβρεχτο γράμμα για να την πείσει- όμως εκείνη "δεν τον βλέπει μπροστά της".

Αφού οι κακές γλώσσες την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της, Λιουκ Κέρμπι (Luke Kirby), τώρα λέγεται ότι την καρδιά της Κέιτι έχει κερδίσει ο Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Η "ύποπτη" παρέα των δύο ηθοποιών δεν έχει μείνει ασχολίαστη ενώ αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν εντοπίσει να βγαίνουν μαζί από ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ.

Ζ. Κ.