Καρντάσιαν: τελεσίγραφο για αποτοξίνωση μετά το ρεζιλίκι

02.09.2013
Τα μαύρα σύννεφα που μαζεύτηκαν τον τελευταίο καιρό πάνω από το σπιτικό της Κλοέ Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) όχι μόνο δεν λένε να φύγουν, αλλά γίνονται όλο και πιο πυκνά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες ο σύζυγος της 29χρονης ριάλιτι σταρ, Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) συνελήφθη γιατί οδηγούσε μεθυσμένος, γεγονός που αποκάλυψε το "θεματάκι" που έχει με το αλκοόλ.

Σύμφωνα με το TMZ, η Κλοέ τα "πήρε" όχι μόνο για αυτό καθαυτό το ζήτημα, αλλά και γιατί η ίδια το έμαθε από τις ειδήσεις και όχι από τον ίδιο.

Έτσι, ύστερα από τετράωρη συνάντηση που είχε το ζεύγος κεκλεισμένων των θυρών, εκείνη του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Συγκεκριμένα, πηγές του δικτύου μεταφέρουν ότι η Κλοέ ήταν κατηγορηματική απευθύνοντας πολύ συγκεκριμένο τελεσίγραφο στον διάσημο μπασκετμπολίστα: "ή ζητάς επαγγελματική βοήθεια και ξεκινάς αποτοξίνωση, ή… δρόμο".

Επίσημα δεν υπάρχει πληροφόρηση από καμία εκ των δύο πλευρών, όμως πληροφορίες θέλουν τη μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.
Και αυτό γιατί το ζήτημα φτάνει πιο βαθιά.

Φαίνεται ότι λίγες ώρες πριν από το συμβάν που κατέληξε στη σύλληψή του ο Λαμάρ είχε δεχτεί επίσκεψη από δύο ειδικούς συμβούλους που συνεργάζονται με τον Διεθνή Σύλλογο των Καλαθοσφαιριστών σε θέματα εθισμού.

Οι επανειλημμένες αρνήσεις του Οντόμ να εξεταστεί καθώς και οι ουκ ολίγες φορές όπου βρέθηκε θετικός σε ουσίες, έκαναν την προσφορά βοήθειας απαραίτητη.

Πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να αντέδρασε θετικά στο σενάριο που τον θέλει να ξεκινά θεραπεία αποτοξίνωσης, ωστόσο η Κλοέ θέλει να δει έργα μέχρι να αποφασίσει αν θα τον συγχωρήσει ή όχι τον σύζυγο.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι η σχέση του ζεύγους έχει περάσει από 40 κύμματα τον τελευταίο καιρό. Η Κλοέ και ο Λαμάρ δεν έχουν κρύψει ποτέ τον διακαή τους πόθο για απογόνους, οι οποίοι όμως δεν έρχονται εδώ και τέσσερα χρόνια που είναι παντρεμένοι, γεγονός που τους έχει απομακρύνει αρκετά. Για να μην αναφέρουμε και τις φήμες περί κέρατου που τους ταρακούνησαν αρκετά πρόσφατα. Μήπως αυτό το τελευταίο περιστατικό δώσει το τελειωτικό χτύπημα;

Ζ. Κ.