Τζολί: πήρε τα παιδιά και πήγε Αυστραλία

06.09.2013
Ακόμη μια μετακόμιση για τη διάσημη οικογένεια που για τους επόμενους μήνες θα κατοικοεδρεύει στην άλλη μεριά του κόσμου.

Ένα από τα πράγματα που έχουν αποφασίσει από κοινού η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) είναι πως ό,τι και να γίνει, ο ένας από τους δύο γονείς θα είναι πάντα μαζί με τα παιδιά τους.

Με αυτή τη λογική, και έχοντας ταξιδέψει σε όλες της ηπείρους, τα έξι παιδιά των Μπραντζελίνα ακολούθησαν τη μαμά τους στην Αυστραλία.

Εκεί, και συγκεκριμένα τους επόμενους τρεις μήνες έχουν προγραμματιστεί τα γυρίσματα της ταινίας "Unbroken" που η 38χρονη σταρ υπογράφει ως σκηνοθέτης.

Στο μεταξύ, ο σύντροφός της βρίσκεται στη Βρετανία όπου γυρίζει την ταινία "Fury", οπότε αυτή τη φορά ο κλήρος έλαχε στην Άντζι να αναλάβει εξ ολοκλήρου τα παιδιά –εντάξει, μαζί με μια στρατιά από νταντάδες και φρουρούς, αλλά, όπως και έχει, μια βοήθεια θα τη χρειαστεί.

Δίπλα στην ντυμένη στα μαύρα και εντυπωσιακή όπως πάντα Τζολί ο 12χρονος Μάντοξ που έμοιαζε ολόκληρο αντράκι, ο 9χρονος Πάξ που έκρυβε το πρόσωπό του με ένα τεράστιο μωβ λούτρινο και γυαλιά ηλίου, η 8χρονη Ζαχάρα, δεσποινίδα που είχε υπό την προστασία της τον μικρότερο αδελφούλη της, η 7χρονη Σιλό με το γνωστό αγορίστικο λουκ, και τα 5χρονα δίδυμα κουκλάκια Νοξ και Βιβιέν.

Στο μεταξύ, μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η Τζολί, που πρόσφατα συγκλόνισε τον κόσμο με την απόφασή της να κάνει προληπτική διπλή μαστεκτομή, θα παραλάβει ακόμη ένα Όσκαρ.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου, η Αντζελίνα πρόκειται να βραβευτεί με το τιμητικό Ανθρωπιστικό βραβείο Τζιν Χέρσχολτ (honorary Jean Hersholt Humanitarian Award) σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου.

Z. K.