Τρελή καψούρα η Κέλι του Μπέβερλι -και δεν το κρύβει!

09.09.2013
Τον Ιούνιο επισημοποίησε το διαζύγιό της και τώρα πια η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) παρουσιάζει επίσημα το νέο αμόρε.

Η 41χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη ως η "Κέλι" της τηλεοπτικής επιτυχίας "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" χώρισε από τον επί 11χρόνια σύζυγό της, Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) πέρσι τον Μάρτιο και ο πρώτος καιρός μετά τον χωρισμό πέρασε πολύ δύσκολα.

Τώρα πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Τζένι βροντοφωνάζει ότι είναι ξανά ερωτευμένη.

Ο τυχερός λέγεται Μάικλ Σίμπο (Michael Shimbo) και είναι CEO της εταιρείας "Planes, Trains and Automobiles" που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και με δεδομένο ότι η Γκαρθ ζει –με τις τρεις κόρες της- στο Λος Άντζελες, η σχέση που είναι σχετικά νέα έχει πολλά ταξίδια!

Σαν ερωτευμένο μαθητούδι λέγεται ότι κάνει η Τζένι Γκαρθ η οποία δεν δίστασε να ποστάρει και φωτογραφία του καλού της στο Twitter της σχολιάζοντας πόσο τυχερή είναι που τον έχει!

Ακόμη μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η ηθοποιός στο Instagram τον περασμένο μήνα είναι από έξοδό του ζεύγους με την κολλητή της Τζένι, Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) και τον σύζυγό της Κουρτ Ισβαριένκο (Kurt Iswarienko) στο Μαλιμπού.

Από την πλευρά του και ο Φασινέλι, ο οποίος έγινε διάσημος από τις βαμπιροταινίες "Twilight" ως ο πάτερ φαμίλιας Δρ. Κάρλαϊλ Κάλεν, έχει επίσης βρει ξανά τον έρωτα στο πλευρό της επίσης ηθοποιού Τζέιμι Αλεξάντερ (Jaimie Alexander), με την οποία βγαίνει επίσημα από τον Νοέμβριο του 20112.

Ζ. Κ.