Σκάνδαλο: εμφάνιση-κονσέρβα της Μπρίτνεϊ στο Βέγκας

23.09.2013
Σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα της ποπ να τσεπώσει εκατομμύρια κουνώντας απλά τα χείλη της.

Mεγάλη στροφή στην καριέρα της έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), η οποία υπέγραψε χρυσό διετές συμβόλαιο με το Planet Hollywood Resort and Casino στο Λας Βέγκας για 90λεπτές εμφανίσεις όπου θα τραγουδά 21 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε έκαστη.

Ωστόσο, τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την 31χρονη σταρ έτοιμη να κοροϊδέψει τους θαυμαστές της με εμφάνιση-μούφα.

"Η Μπρίτνεϊ δεν τραγουδά και πληρώνεται ένα σωρό χρήματα για να κουνάει τα χείλη της", ισχυρίζεται πηγή της στήλης Confidenti@l των New York Daily News, συμπληρώνοντας ότι "μπορεί οι θαυμαστές της να μην είναι και οι πιο έξυπνοι, αλλά δεν είναι σωστό εκ μέρους της να παίρνει τα λεφτά της και να μην τους δίνει μια σωστή εμφάνιση".

"Έχει να τραγουδήσει live δύο χρόνια", τονίζει η πηγή, μην αποκλείοντας όμως το γεγονός αυτό να μην ενοχλήσει σοβαρά τους θαυμαστές της.

Το σόου της Μπρίτνεϊ αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου και η διάσημη τραγουδίστρια λέγεται ότι θα πάρει $15 εκατομμύρια για καθένα από τα δύο χρόνια του συμβολαίου.

Οι άνθρωποι της Μπρίτνεϊ έχουν, φυσικά, απορρίψει τους ισχυρισμούς ως ανυπόστατους και κακοήθεις, ενώ το καινούριο, όγδοο άλμπουμ της σταρ αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου.
Ζ. Κ.