Παιχνίδια ζητάδων με "κουνελομάνα" & Αλεξανδράτου!

25.09.2013
Απίστευτο κι όμως ελληνικό, διότι μόνο στη χώρα αυτή μπορεί να συμβεί το εξής ντροπιαστικό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές άνδρες της ομάδας «Ζ» και δύο μοντέλα.

«Αυτόφωρο ή... αυτόγραφο» ήταν το δίλημμα που έθεσαν το βράδυ της Δευτέρας οι ζητάδες στην Άρτεμις Αλεξανδράτου (αδελφή Τζούλιας) και στην Ζέτα Θεοδωροπούλου (η διάσημη κουνελομάνα). Και τα δύο κορίτσια εννοείται ότι απάντησαν το δεύτερο, διότι και αυτόφωρο δεν ήθελαν να πάνε, αλλά και πού θα ξαναέβρισκαν την ευκαιρία να μοιράσουν αυτόγραφα γενικά, αλλά και ειδικά σε άνδρες της αστυνομίας!!!

Το περιστατικό, λοιπόν, συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Γλυφάδα, όπου είχαν πάει για διασκέδαση οι δύο φίλες. Φεύγοντας από το κλαμπ, τα κορίτσια μπήκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο της «κουνελομάνας» και ξεκίνησαν, αλλά σου λέει, η οδηγός δεν κατάλαβε ότι τα φώτα της ήταν σβηστά(!!!) και στο καπάκι βρέθηκε το όχημα της περικυκλωμένο από τους αστυνομικούς που επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού.

«Όταν έδωσα το αυτοκίνητό μου στον παρκαδόρο του κλαμπ, είχα βάλει τα φώτα στο αυτόματο. Εκείνος όμως σβήνοντας τη μηχανή τα απενεργοποίησε. Όταν φύγαμε λοιπόν δεν κατάλαβα ότι ήταν σβηστά τα φώτα» εξηγεί η Θεοδωροπούλου στην Espresso. Και συνεχίζει: «Ήταν επόμενο να συμβεί. Μας σταμάτησαν για έλεγχο, ζήτησαν τα χαρτιά μας, μας ρώτησαν αν έχουμε μαζί μας κάτι παράνομο και αν έχουμε πιει. Εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες τους, τους δώσαμε τις ταυτότητές μας και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά και απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους. Φυσικά δεν είχαμε κάτι παράνομο και το μόνο που είχαμε πιει ήταν από ένα ποτήρι κρασί η καθεμία».

Οι άνδρες της αστυνομίας ζήτησαν από τις δύο κοπέλες τα «χαρτιά» τους, αλλά το έγγραφο της ασφάλειας του αυτοκινήτου της Θεοδωροπούλου ήταν αντίγραφο. «Μου είπαν λοιπόν ότι αυτό επιδέχεται κλήση ή ακόμη και διαδικασία Αυτοφώρου. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν έκαναν πλάκα. Αυτό που ξέρω είναι ότι “ψαρώσαμε” και εγώ και η Αρτεμις. Μάλιστα από τον τρόμο μου τους πρότεινα, αν θέλουν, να με συνοδεύσουν στο σπίτι μου για να τους δώσω το αυθεντικό. Κάποια στιγμή μίλησαν στον ασύρματο και ανέφεραν τα ονόματά μας κι εγώ ευχόμουν από μέσα μου να μη μας πάνε στο Αυτόφωρο, γιατί φοβάμαι τα ποντίκια» λέει η «κουνελομάνα» που φαίνεται ότι εκτός των άλλων βλέπει και πολύ... Βουγιουκλάκη!

Ευτυχώς(!) για τα κορίτσια, το σκηνικό και η διάθεση των αστυνομικών άλλαξε. Δεν ξέρουμε, αν γνώρισαν (και κυρίως αν είναι τόσο «χωμένοι» στα άδυτα της showbiz, διότι μόνο οι μυημένοι ξέρουν ποιες είναι) τα μοντέλα, όμως, όπως λέει η Ζέτα στη συνέχεια τις ρώτησα, αν έχουν αυτόγραφα. Και η ερώτηση αυτή ήταν που «έσπασε» τον πάγο κι έκανε τα έντρομα κορίτσια να ξε-ψαρώσουν.

Έλα, όμως, που δεν είχαν μαζί τους αυτόγραφα κι έτσι υπέγραψαν στο ημερήσιο δελτίο οχήματος της Υπηρεσίας. «Στους καλύτερους Ζητάδες ever. Many kisses και μη σταματάτε έτσι “αθώα” κορίτσια στον δρόμο» έγραψε η «κουνελομάνα» και από κάτω, αντί για τζίφρα (διότι προσέχει και πού τη βάζει) σφράγισε το αυτόγραφο με τα κατακόκκινα χείλη της. Το ίδιο έπραξε και η αδελφή της Τζούλιας.

Και όχι, η ιστορία αυτή δε σταμάτησε εκεί. Έχει και συνέχεια. Δυστυχώς. Οι δύο κυρίες με τα καυτά μίνια και σορτσάκια ανέβηκαν στις μηχανές και φωτογραφήθηκαν όλο χάρη, λες και ήταν στο... λούνα παρκ! «Τους ζητήσαμε να μας αφήσουν να βγάλουμε φωτογραφίες και δέχτηκαν, με την προϋπόθεση να μη φαίνονται οι ίδιοι και οι πινακίδες τους» αναφέρει στην εφημερίδα.

Την επόμενη μέρα, Αλεξανδράτου και Θεοδωροπούλου έκαναν «βούκινο» το απίστευτο στόρι, ανεβάζοντας τις επίμαχες φωτογραφίες στο facebook, συνοδεύοντας τες με τα κατάλληλα σχόλια: «Άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, παρακαλώ! Τελικά τα καλά κορίτσια που έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα χαρτιά, δεν έχουν τίποτα παράνομο πάνω τους, αντί για πρόστιμο, δίνουν αυτόγραφο» έγραψε η Ζέτα